Quatre dies després del fort aiguat que va caure sobre les terres gironines, el Municipal de Cassà podrà gaudir, finalment, del partit corresponent a l'onzena jornada de Tercera Divisió que enfronta aquest vespre, a partir de les 20.30 hores, l'equip local i el Vilajuïga. Un encontre entre dos conjunts que, tot i no travessar un gran moment (ambdós ocupen la part baixa de la taula), esperen esgarrapar tres punts que els permetin allunyar-se del descens.

Els locals, més ben parats a la taula (els homes de Robert Vila són tretzens), confien en la victòria tot i les lesions que arrossega la plantilla. Ricard Ferrer i Quimet Boades, tots dos de baixa per culpa d'un dit del peu, Teixidor i Miquel Hereu, són les absències més destacades en un equip que confiarà en els mateixos homes que el passat diumenge van veure com la pluja els aigualia la festa.

"És un partit molt important en el qual, si no perdem l'equilibri tàctic, mantenim el ritme i la intensitat, podem guanyar". Robert Vila confia en els seus per doblegar un conjunt "que ven molt cara la derrota. Són joves i atrevits; cal anar amb molt de compte".

Per la seva banda Napo, tècnic del Vilajuïga, desitja aprofitar "la teòrica igualtat que sempre sol haver en un derbi" per treure alguna cosa de profit. "Esperem que el Cassà perdi el seu ordre habitual per puntuar; amb això ja en tinc prou".