Carlos Constantino Júnior no ha convençut Raül Agné i el Girona va decidir ahir no incorporar-lo a l'equip. El davanter brasiler havia mostrat certs detalls de qualitat en alguns entrenaments i tant ell com el seu representant asseguraven dimarts que hi havia molts números perquè es concretés el fitxatge. Finalment, però, Carlos no es quedarà al Girona i es prepara per anar a provar en algun altre equip. girona | m.b.

El Girona és a punt de concretar un projecte pioner a la Lliga de Futbol Professional mitjançant la qual el club enviarà missatges de veu als mòbils i telèfons fixos dels aficionats oferint-los la possibilitat de fer-se socis. El club pretén acostar-se al màxim de gent possible i també té previst enviar missatges, amb la veu dels jugadors o del president, de felicitació pels aniversaris dels socis. girona | ddg

Hèctor Simon va debutar el 2003 a Primera de la mà de Javier Clemente. El de Llançà es mostrava ahir "agraït" al tècnic basc, malgrat que després no li va seguir fent confiança. Han passat cinc anys i Hèctor podria retrobar-se amb Clemente a Múrcia. El mitjapunta ha deixat enrere les lesions i té "moltes ganes de debutar", al mateix temps que lamenta que "no hi hagi partits no oficials on poder agafar ritme". girona | m.b.

El migcampista andalús, Raúl Martín, va explicara ahir que "tenen bons jugadors i esperem que no despertin dissabte. Els ?equips grans en mala situació els hem d'agafar aviat perquè a la segona volta segur que seran a dalt. És un bon moment per anar-hi". Raúl Martín va recordar que fa dues temporades va vèncer amb l'Elx a la Nueva Condomina (0-2) en un partit en què va acabar amb el pòmul trencat. girona | m.b.