Falsa alarma. Tot i posar l'ai al cor a Raül Agné en retirar-se de l'entrenament matinal del dimarts, tot indica que Rafa Ponzo estarà disponible per al tècnic de Mequinensa per jugar el partit que el Girona FC disputarà aquest dissabte a La Nueva Condomina.

Després de notar unes molèsties causades per una contractura a l'esquena, el porter veneçolà té tots els números de formar part de l'entrenament que el conjunt blanc-i-vermell ha de realitzar aquest matí, l'últim a terres catalanes abans de marxar demà a primera hora cap a Múrcia, on tornarà a exercitar-se el dia abans del matx.

La doble sessió que els gironins van dur a terme el passat dimarts a Riudarenes no va sentar massa bé a Ponzo. El porter, queixant-se d'una contractura a l'esquena, va abandonar l'entrenament del matí i no va exercitar-se a la tarda, fet que feia perillar la seva participació a l'imminent partit a Múrcia, una absència que hauria trencat la indiscutible titularitat del veneçolà a la Lliga.

Una mala notícia que va canviar de rumb ahir mateix. Malgrat no exercitar-se amb tot el grup, Ponzo, que reconeix trobar-se molt millor de les seves dolències, va realitzar cursa contínua en la sessió de treball que el Girona va dur a terme ahir a la tarda a les instal·lacions de Montilivi. Un entrenament en el qual la tàctica en va ser la clara protagonista. Raül Agné, que va repartir els seus jugadors en dos equips , no va voler donar pistes del possible onze que aquest dissabte s'enfrontarà al conjunt entrenat per Javier Clemente.

Pitjor sort sembla acompanyar Chechu que, després de patir una lesió als isquiotibials el passat dissabte durant el partit contra el Saragossa, és dubte per viatjar amb l'expedició gironina a Múrcia. El futbolista de Sarrià, que ahir a la tarda va treballar a part del grup juntament amb Rafa Ponzo, té totes les de pedre's el pròxim compromís de Lliga.