"Matamala no és Déu". D'aquesta manera justificava Raül Agné la suplència del migcampista de Vilobí en el partit que demà enfrontarà el Girona contra el Múrcia. L'absència de Matamala, juntament amb la titularitat d'Hèctor Simon a la banda esquerra, són les principals novetats de l'onze gironí. Agné també recupera Rangel per a l'eix de la defensa i avançarà Serra al doble pivot. Chechu, amb molèsties tota la setmana, començarà a la banquet. Segons Agné, el rival de demà no és un bon equip col·lectivament, això sí, "el Múrcia té jugadors que poden decidir un partit en qualsevol moment". L'entrenador del Girona ho té molt clar: "Hem de sortir a dominar i a buscar el triomf des de bon principi".

Les lesions han maltractat Hèctor Simon des que va debutar a Primera amb l'Espanyol l'any 2003. Després de superar la greu lesió cervical que es va fer quan jugava al Racing de Ferrol, el Girona va obrir-li les portes aquest estiu. Dues lesions inoportunes han impedit que Hèctor Simon entrés en els plans d'Agné fins a l'onzena jornada. Mentrestant, l'entrenador ja havia avisat que Hèctor havia de ser un home "fonamental". Ahir finalment es va veure a l'onze titular. La recompensa havia arribar. "Estic molt content però tinc clar que he d'estar tranquil i no voler fer massa coses a l'hora. He de tenir sang freda i intentar fer el que em demana el míster, no més", deia el de Llançà, que reconeixia que havia treballat força en els "aspectes defensius" de l'equip. Hèctor somia amb un debut amb victòria davant un Múrcia que "sembla poc treballat".

"Els deixaríem tocats"

Hèctor Simon i Diego Rangel seran les novetats respecte l'onze que va derrotar el Saragossa la jornada passada. El Girona visita demà un altre ex-Primera com el Múrcia, un rival que, però, no ha començat gens bé i que camina perillosament per les posicions de descens. "El Múrcia és un equip fet per pujar a Primera. És evident que té jugadors molt bons però si només tenen 8 punts és que deuen fer quelcom malament. Crec que no és un bon equip col·lectivament però tenen jugadors que poden decidir en qualsevol moment", assegurava ahir el tècnic gironí, Raül Agné, que afegia que serà bàsic "dominar el partit".

El Múrcia és l'equip que marca el descens (19è). "Si guanyem ens allunyaríem molt d'avall i els deixaríem tocats". Agné vol el Girona amb el grup de la zona mitjana-alta per poder ser un equip "tapat" i caminar "tranquils" per la taula.