El Múrcia ha aconseguit, davant del Girona, un molt treballat triomf gràcies als gols de Capdevila i Bruno en un partit en el qual els de Javier Clemente van patir molt per sumar els tres punts contra un rival que va tenir bones ocasions però va fallar en els seus remats. El xoc va començar amb una fase d'indefinició, amb els dos equips intentant sense èxit fer-se amb el control del joc. Migue, després d'un córner, va rematar a les mans d'Alberto en el minut 4 i Dialiba va disparar fora des de la vora de l'àrea encara en el quart d'hora inicial i abans que el primer remat a porta dels grana es convertís en gol.

A l'equador de la primera part, Capdevila va marcar de volea aprofitant que Iván Gómez ha tret la pilota amb els punts després d'un centre de Bruno.

Amb avantatge al marcador, l'equip de Clemente va dominar la situació, encara que sense generar massa perill. Un tímid intent d'Iván Alonso de sorprendre Iván Gómez i una bona acció de Capdevila que no va ser culminada per Despotovic van ser els arguments ofensius dels grana per ampliar la seva renda a la primera part, mentre que Manga també va rematar, però amb poc perill, sobre el marc defensat per Alberto. Al descans, el tècnic del Girona, Raúl Agné, va buscar la reacció i va realitzar un doble canvi per buscar la reacció amb Dorta i Matamala formant el doble pivot del quadre català.

Després d'un intencionat tret de Capdevila, que es va perdre fora per poc, tot just reprendre's el joc, els visitants es van apoderar del partit i, ja amb Paco Esteban a la davantera, van tenir més grapa en atac. El Girona va estar a prop de l'empat en accions protagonitzades per Matamala, Xumetra, Raúl Martín i Dorca, però els minuts van anar passant a favor dels interessos d'un Múrcia que va patir, com és habitual, per acabar aconseguint el seu triomf més ampli de la temporada.

Una acció de contraatac que va acabar amb tret de Capdevila, el millor atacant dels grana en el partit, i bona intervenció d'Iván Gómez va poder ser la sentència a falta de menys de deu minuts per al final, però la parròquia murcianista va haver d'esperar fins a l'últim moment per respirar amb el gol que va marcar Bruno en materialitzar una falta i celebrar la victòria.