El Madrid rep aquest vespre (20.00, PPV) el Màlaga en un ambient enrarit i tens pels últims mals resultats de l'equip i per les sortides nocturnes d'alguns jugadors. Ahir al matí els blancs tenien entrenament per preparar el duel d'avui i unes hores abans els periodistes van enxampar Guti i Michel Salgador a altes hores de la matinada, de festa amb les seves parelles. Guti va reaccionar amb insults després de veure's sorprès per diversos flaixos de fotògrafs i càmeres de televisió.

En la roda de premsa prèvia al partit es va preguntar a Schuster què pensava de l'actitut de Guti, però el tècnic, cada vegada més qüestionat, no va donar credibilitat a les paraules del periodista. De totes maneres TV3 va oferir ahir la sortida de Guti d'un local intentant-se tapar la cara amb una bossa. Una estona abans n'havia marxat Salgado.

Per si no n'hi hagués prou, els blancs tenen les baixes de Pepe, Arjen Robben i Ruud van Nistelrooy per rebre el Màlaga. Al golejador holandès se li ha reproduït una lesió de l'any 2000 i podria haver de passar pel quiròfan, amb la qual cosa no tornaria a jugar fins l'any que ve.

El Madrid es troba en el moment més delicat de la temporada, després de dues derrotes a la Champions contra el Juventus, l'empat en Lliga a Almería o la sorprenent ensopegada a Irún contra el R. Unión a la Copa (3-2).