En una categoria tan apretada com la Segona Divisió A dues coses marquen que el Girona no aconseguís puntuar ahir a la Nueva Condomina. La primera és, òbviament, el fet d'haver desaprofitat tota la primera part sense que l'equip d'Agné pogués superar la teranyina defensiva dels locals. El segon aspecte és, ja a la segona part, quan jugant de tu a tu amb els murcians, el porter Albert García va treure de la ratlla de gol un córner directe servit magistralment per Albert Manga. En canvi, una falta igual de magistral executada per Bruno va sorprendre el debutant Iván Gómez per representar el 2-0 definitiu. Petit però important detall, que ahir trencava una ratxa de 5 partits sense perdre i que serveix de baló d'oxigen per als de Clemente que, tot i la seva crisi, estan a 3 punts del Girona. És la Segona A.