Cinquena nit al Camp Nou i enèsima exhibició del FC Barcelona davant la seva afició. O el que és el mateix, vuitena victòria consecutiva blaugrana i nova golejada dels homes de Pep Guardiola. I així, amb aquest increïble inici de temporada, és normal que els jugadors del Barça, sempre amb la màxima prudència, estiguin contents. Amb dos anys plens de fracassos a l'esquena, la plantilla tenia ganes de festa. I, si s'ha de fer cas al que s'ha vist fins ara, s'estan divertint força.

"L'equip està en un gran moment i la gent està disfrutant moltíssim". Paraules de Messi. L'argentí, que ahir va quedar-se sense marcar, va quallar un molt bon partit, superat només per un excel·lent Eto'o, autor de quatre gols. "M'enduc la pilota a casa!", deia el camerunès a la fi del matx abans d'afegir que "estem treballant molt però sempre amb respecte cap al rival. El Valladolid, per exemple, ha estat l'equip més valent que ha passat pel Camp Nou".

Per la seva banda el tècnic Pep Guardiola va dir que "era important guanyar i fer gols. Vull destacar el paper del contrari, perquè el seu partit dignifica aquest joc. Vuitena victòria seguida a la lliga i a pensar en el partit de Copa de dimecres", va destacar. Per l'entrenador "el resultat és una mica enganyós perquè ells han fet contres com nosaltres però a diferència nostra, no les han aprofitat". El màxim responsable tècnic del Barça va afegir que "és irreal fer sis gols, però a vegades passa".