L'Argon Uni Girona va sumar ahir una nova victòria a la lliga, aquest cop a Biscaia davant d'un fluix rival, Irlandesas. Amb aquest triomf les gironines sumen la sisena victòria consecutiva de la temporada i continuen sense conèixer la derrota.

Després de disputar tres partits complicats en les darreres jornades (tots tres finalitzats amb victòria), i després d'haver superat diverses dificultats durant la setmana a l'hora d'entrenar com a conseqüència de divereses jugadores tocades, les noies dirigides per Anna Caula varen saltar a la pista oferint una bona imatge, però fluixes en defensa. Tot seguit va entrar Traore a la pista i va liderar el seu equip, i va acabar amb vint-i-cinc punts finals. El final del primer quart el resultat era de 15-16. El segon quart l'equip gironí va rendir a un millor nivell, un 2-9 abans del descans va permetre marxar més dotze (22-34) a les gironines. El tercer període l'equip de Caula va encaixar 19 punts, massa punts per les dimensions del conjunt rival. A l'últim quart l'equip gironí no va veure a perillar la victòria. A la finalització de partit l'entrenadora de l'Argon Uni Girona, Anna Caula, era conscient que el seu equip acabava de fer el "partit menys vistós de les últimes jornades". També destacava que ahir va disposar d'una "rotació llarga de deu jugadores, totes elles aportant coses importants a l'equip". Finalment l'entrenadora estava "satisfeta del tarannà de l'equip en aquest inici de lliga, hem aconseguit tres victòries importants aquestes darreres jornades davant de tres bons equips".