lloret-vic

? lloret. cinc inicial.Serra, Rodri, Cortijo, Casalí i Lladó. banqueta. Marc Tibau i Martos. ? Roncato vic.cinc inicial.Fernàndez, Borja, Roca, Adroher i Torra. banqueta.Carbó, Bancells i Galan.G GOLS. 0-1, m.13, Roca; 0-2, m.50, Torra. A àrbitres. López i Benítez. Van mostrar blava directa al local Casalí.

El Lloret ho va intentar però no va obtenir el triomf davant el líder ja que els d'Osona, molt seriosos, van sortir en troba els primers minuts. Els vigatans es van avançar (m.13) i només el porter Serra va aturar la sentència. En la represa els locals hauríen pogut sentenciar gràcies a les bones accions de Lladó; en canvi va arribar el segon del Vic als darrers segons.

shum maçanet-igualada

? shum maçanet. cinc inicial. Calonge, Maqueda, González, Soler, Castanyer. banqueta. Fernàndez i Johnny. ? igualada.cinc inicial.Balaguer, Aragonès, Fernàndez, Marín i Busquets. banqueta.Balí, Pelicano i Creus.G GOLS. 0-1, m.4, Raúl Martín; 1-1, m.9, Maqueda; 2-1, m.38, González (p); 3-1, m.45, Maqueda; 3-2, m.48, Baliu. A àrbitres. Galan i Pernas. Van mostrar targeta blava acumulativa a Maqueda i blava directa a Albert Soler i Castanyer.

El Shum es va apuntat un duel molt ajustat contra l'Igualada. Els visitants van començar manant, però els de Maçanet, amb paciència, van donar la volta al marcador. En una represa molt dura, l'heroi local va ser el porter Calonge, que va salvar el triomf.

sitges-blanes

? sitges. cinc inicial. Doménech, Riba, Renom, Soler i Montserrat. banqueta. Soteres, Miras i Pena. ? viva habitat blanes.cinc inicial.Freixes, Rodríguez, Quimi Ridaura, Armengol i Benito. banqueta.Sánchez i Àlex Ridaura.G GOLS. 0-1, m.4, Ramon Benito; 1-1, m.12, Soler (p). T Targetes. Van veure targeta blava acumulativa els locals Soteres, Soler, Renom, Àlex, i els visitants Quimi Ridaura, Sánchez i Benito.

El Viva Habitat no va poder passar de l'empat a la pista del cuer, el Sitges, on la força del públic i un penal van salvar els locals. Ramon Benito va inaugurar ràpidament el marcador, però Soler va emptar de penal pels locals que van frenar l'atac blanenc en la segona part.