Els espectadors que el cap de setmana van tenir la sort de veure el partit Cassà B-Porqueres van disfrutar d'un partidàs trepidant, sobretot de la primera part amb un total de 6 gols.

El Cassà està fent una bona temporada, sobretot en els partits que juga a casa. Aquest fet es va demostrar aquest cap de setmana davant del Porqueres, equip que no es mereix estar a la zona baixa de la classificació.

El Porqueres va obrir el marcador en el minut 4 de joc, però els locals van saber reaccionar ràpidament i en el m. 6 empataven. Els visitants van tornar a marcar en el m. 13, i ràpidament el Cassà va tornar a empatar. Al final de la primera part, els visitants van començar a notar el cansament i el Cassà ho va aprofitar aconseguint el 4-2.

A la represa, els locals volien mantenir la difrència i semblava que el partit acabaria amb aquest resultat, però el Porqueres no es va rendir i va aconseguir el 4-3 en el m. 80. No va ser fins al m. 91, que David López amb un nou "Hat-Trick", el segon d'aquesta temporada, va donar la victòria al seu equip.

Amb aquesta victòria i la derrota de l'Anglès i l'Hostoles, el Cassà aconsegueix escalar fins la segona posició.

tortellà - hostalets bas 5-1

? tortellà. Lleal, Reig I, Alabau, Cristian (Suca), Ramió, Lolo, Reig II, Grebulosa (Miqui), Vinyals, García (Vilanova), Victor Gil (Guillem). ? hostalets d'en bas. Climent, Sala, Aulines, Puigvert, Doménech, Baiona, Gallegos, Juncà, Cros, Millastres, Gómez. ? Gols. 0-1, m. 10, Baiona; 1-1, m. 23, Cristian; 2-1, m. 35, Reig I; 3-1, m. 42, Reig II; 4-1, m. 85, Miqui; 5-1, m. 86, Alabau. ?Àrbitre. Santiago Company, bé.

Bon partit del Tortellà que tot i rebre un gol matiner va aconseguir capgirar el marcador. Els locals van jugar amb autoritat, amb bones jugades i grans gols. made

boscdetosca - hostoles 5-0

? ef bosc de tosca. Molas, Darné (Marc), P. Anglada, Arbussà (Ayats), Bassaganyes, Serrat, Galobardes, Fran D'Orca (Joel), Palomer (M. Anglada), Vila, Gil (Mallart). ? hostoles. Reig, Vidal, Serrano (Adrià), Castanyer, Busquets (Prieto), G. Plantalech, Serrat (Sanglas), M. Plantalech, Donat, Vilaró (Sau), Oriol Serra (Capdevila). ? Gols. 1-0, m. 14, Fran D'Orca; 2-0, m. 33, Palomer; 3-0, m. 58, Gil; 4-0, m. 78, P. Anglada; 5-0, m. 89, Mallart. ?Àrbitre. Moreno Hernández, bé

Partit molt igualat entre el Bosc de Tosca i l'Hostoles sobretot a la primera part, però finalment els liders es van endur els tres punts. Els locals van ser superiors però l'Hostoles va presentar molta resistència. Cal destacar que l'Hostoles va acabar amb 7 homes. J.P.

joanetes - anglès 3-1

? joanetes.Lluís, Nane, Albe (Borrat), Gerard (X. Verdaguer), Peque (Maka), Ivan, Miqui, P. Verdaguer (Tolo), Javi, Adrià, Danès. ? anglès. Rojo, Nuno (Queita), Didier, David (Ruiz), Pont, Romero (Aguilera), Alonso, Nuñez (Julià), Albes (Brusi), Eloi, Rodríguez. ? Gols. 0-1, m. 5, Albes; 1-1, m. 37, Abel; 2-1, m. 60, Tolo; 3-1, m. 80, Tolo. ?Àrbitre. El Abdi Zahnini, molt bé.

Partit amb molta intensitat ja que l'equip local necessitava els 3 punts. L'Anglès es va mostrar més fluix perquè no s'esperava trobar un rival bo. Els locals van fer el partit de la temporada. Ddg

les preses - st. gregori 0-3

Bon partit del Sant Gregori que va dominar l'encontre davant d'un rival que es troba unes posicions més elebades a la taula classificatòria. Àlex, Argila i Oriol van ser els protagonistes del Sant gregori. Ddg

besalú - santjoanenc 1-1

? besalú. Àlex Pérez, Isaac (Comas), Nelson, Gratacós (Vera), Malagelada, Palmada, Frigola (Busquets), Ruiz, Pujolar, Frigola, Vila. ? santjoanenc. Díaz, Serrat, Ramirez, Puigdemont, Alives (Agustí), Güell (Masdeu), Picart (Joan), Sancho, Pallars, Ollé (Plana), Antonio (Xavi). ? Gols. 0-1, m. 20, Ruben; 1-1, m. 70, Pujolar. ?Àrbitre. Mancebo Fernández, malament.

Partit condicionat per un error arbitral quan al minut 35 va expulsar a un jugador local per error i els locals es van quedar amb un home menys perjudicant. Ddg

vidrerenca - tordera b 1-2

? vidrerenca. Sergi, Rafa (Raurich), Termes (Pablo), Call, Jose Luis (Ivan), Sesc, Loren, Cris, Michel, Fajardo, Tarrés. ? tordera b. Mateos, Martín (Elias), Manresa, Juan Antonio, Estol (Fernández), Jofre, Vega (Reig), Velasco, Capdevila, García, Torruella (Pere). ? Gols. 0-1, m. 67, Juan Antonio; 1-1, m. 85, Loren; 1-2, m. 86, Reig. ?Àrbitre. Falgueras Regincós, molt malament.

L'Sporting Vidrerenca va sortir amb moltes ganes i va disposar de dues ocasions de gol i un bon joc al llarg dels primers 30 minuts. El resultat més just era un empat, tant per les ocasions i el bon joc del Tordera com per la lluita i l'entrega que van mostrar els locals. àngel

bonmatí - santa pau 4-1

? bonmatí. Vila, Coll, Simón, Crous, Boadas, Danés (Dome), Pinto (Eloi), Alonso (Hernández), Parramon, Alba (Youssouf), Borrell (Bosch). ? santa pau. Merino, Grebulosa, Agusti, Pujolars, Safra, Muñoz, J.Vizern, Marc Vizern, Fernández, Peitivi, Soy(Forcadell). ? Gols. 1-0, m. 38, Alba; 2-0, m. 47, Alba; 2-1, m. 48, Vizern; 3-1, m. 67, Parramon; 4-1, m. 78, Alonso. ?Àrbitre. Amoreti Zarco, molt bé.

Bon partit dels dos equips, amb molta lluita i molt ben jugat. La primera part va ser molt més anivellada, amb un Santa Pau que va dominar més al mig del camp. La represa va ser molt moguda, amb tres gols dels locals, però els dos equips podrien haver augmentat el marcador . pi bernat

pb lloret - at. silenc 0-0

El partit es va suspendre en el minut 70 aproximadament per decisió arbitral quan dos jugadors es van barallar verbalment. Ddg