geieg/cerdanyola

? masterfarm-GEieg. CINC INCIAL: Moral, Herrera (8), Trebal, Quintana (12), Corominola (2)reserves: Xargay (12), Algueró, Torres (4), Juncà (5), Teixidor i Rodriguez .tirs lliures: 9/12. triples: 4: 2 Herrera i 2 Quintana, faltes personals: 25. Eliminades Xuncà, Algueró i Xargay. ? Cerdanyola. CINC INCIAL: Tarrés (5), Fabrega (14), Marco (6), Inieso (8) i Brono (8) reserves: Mas (4), Roca (5), Corbella, Bascunyana (2). tirs lliures: 15/22. triples: 5: Roca, Inieso, Tarrés i 2 Fabrega, faltes personals: 17 Cap Eliminada.

A Àrbitres: Cubero i Dalmau. P PARCIALS 1 6/17 2 5/29 descans 3 36/35 4 43/52

El GEiEG va caure derrotat a la seva pista davant el Cerdanyola, en un partit marcat per la dura defensa, especialment interior, de les visitants i la diferència de criteri a l'hora d'assenyalar les faltes.

El partit, però, va començar molt malament per part de les gironines, que en el primer període van sortir molt descentrades i van encaixar un parcial de 6/17, que marcaria molt la resta del partit. El gran desencert ofensiu de les noies de Carles Surís va marcar els primers minuts. A partir d'aquí, però, les gironines van anar millorant en el seu joc i poc a poc van anar reduint les diferències, fins que a l'inici del darrer període havien aconseguit eixugar la diferència i situar-se per davant, però novament la diferència de criteri en els contactes va descentrar les gironines, que van fer un mal darrer període i van perdre.