El derbi entre els dos equips de Blanes va ser deslluit i s'hi va veure poc futbol. Tots dos venien de perdre en la jornada anterior, però mentre el Ca La Guidó va entrar al camp amb moltes ganes i agressivitat, el Quatre Vents ho va fer força aturat.

El protagonista del partit, però, va ser l'àrbitre, que va tenir el joc més estona aturat que en marxa i que al final va xiular només quatre minuts de descompte. Sánchez Morenate va expulsar un jugador de cada equip, Jaume, del Ca La Guidó, per doble amonestació, i un jugador de la banqueta del Quatre Vents per preguntar-li si no havia vist una falta. Tot seguit, algú del públic va insultar l'àrbitre, i aquest va xiular una segona targeta groga al mateix jugador de la banqueta, que va ser expulsat. També va veure una targeta groga l'entrenador local.

A la primera part, el Ca La Guidó va jugar amb energia i el Quatre Vents va poder refusar una primera pilota perillosa. Però tot seguit, un error defensiu va facilitar als visitants el primer gol del derbi. De totes maneres, no es va veure gaire joc durant els primers 45 minuts.

A la represa, l'equip local es va situar una mica millor al camp, i l'expulsió del visitant Jaume, el va ajudar també a millorar una miqueta el joc. Tot i això, el Quatre Vents va estar poc encertat de cara a la porteria i va tenir sort d'aconseguir l'empat al final.

En definitiva, un derbi amb molt públic, però poc joc de futbol.

fe palamós - BLANES 7-2

?fe palamós. Hamza, Miki, Tavi, Marcus, Palli, Casellas, Ramon, Villa, Esteve, Alberto, Quinta. També varen jugar David, Mena, Marcelo, Manolo i Dani . ? Gols. Pel Palamós: Alberto (2), David (2), Quinta, Villa i Casellas. ?Àrbitre. Vila Calderón.

El Palamós va acabar amb un 3-0 la primera part i el partit ja estava sentenciat. Aquesta victòria pot servir a l'equip local per intentar començar a sortir de la part baixa de la classificació. Ddg

QUART - TOSSA b 3-0

? QUART. Franc, Bosch (Alexis), Canals, Víctor, J.Peñacoba (Soto), Cedeño (Gregorio), D. Peñacoba (Cassà), Mayola, Navarro, Brice i Alba (Sergio). ? TOSSA sport B. Domínguez, Ariel (Kaenen), Espejo, Mohedanos, Martínez, Esteve, Carreras (Reñaga), Garcia (Cacpini), Ribas (Mohamed), Moreno (Maceiras) i Moncusí). ? Gols. 1-0, m.54, Cedeño; 2-0, m.77, Canals; 3-0, m.84, Navarro. ?Àrbitre. Gregorio Tena, molt bé.

El Quart va aconseguir la victòria en un partit molt intens i, en el qual, el Tossa, tot i no aconseguir cap gol, va plantar cara amb molt bon joc. XEVI

CALONGE - GUÍXOLS B 1-1

? CALONGE. Márquez, Moreno, Sergio, Santamaria, Javi, Guzman, Río (Sevillano), Gómez (Barrena), Moca (Cruz), Aguilera i Márquez. ? GUÍXOLS B. Costa, Peinado Auradell (Puig), Camps, Franquesa (Hernández), Barceló (Basart), Garriga (Escobar), Guerrero, Rodriguez (S. Guerrero) i Moi. ? GOLS. 0-1, m.20, Guerrero; 1-1, m.25, Márquez. ?Àrbitre. Dani López Morente, regular.

El derbi empordanès va estar dominat durant 85 minuts pel Guíxols, que va tenir moltes opcions però poca fortuna davant la porteria. Al camp es va viure un gran ambient entre el públic i la nota negativa va ser que l'àrbitre es va lesionar. DdG.

PALAFOLLS - CAN GIBERT 2-0

? PALAFOLLS. Llorens, Jordi, Gabri, Jaime, Dani, Juanjo (David), Uge (Carlos), José Maria (Manu), José, Nano (Marc) i Ruper (Isaac). ? CAN GIBERT. Juan, Vila (Oscar), Albert, Jordi (Cámara), Gerard, Gallegos (Jaume), Raul (Alguacil), Christian, Muñoz, Ribas (Enric) i Eric. ? Gols. 1-0, m.30, José; 2-0, m.75, Jordi. ?Àrbitre. López Cruz, regular.

El partit va ser força igualat, però el Palafolls va crear més perill davant la porteria contrària i va aconseguir dos gols espectaculars. DdG

PALS - ARBÚCIES 1-0

? PALS. Javi, Sepu, Valentin, Toni, Xapi (Pueyo),EduGou(Javi), Sullatres, Ricky, Dani (Eddi), Justi (Marin) i David. ? ARBÚCIES. Iñaki, Serrat, Fausto, Eduard, Pol, Noguera (Garriga), Llopis (López), Carbonell, Ruiz, Casanovas i Estart (De Sala). ? Gols. 1-0, m.84, Dani. ?Àrbitre. Soler Gil.

El Pals va aconseguir una victòria molt important contra l'Arbúcies. Els locals es van col·locar molt bé al camp a la segona meitat i van aconseguir l'únic gol del partit. DdG

PONTENC - PALAFRUGELL b 3-3

? PALAFRUGELL b. Miguel, Quim, Iglesias, Jordan, Ortega, Marc, Puig, Didac, Víctor, David i Pau. ? GOLS. 1-0, m.45, Jordan; 1-1, m.50; 1-2, m.70, Jordan; 1-3, m.75, Jordan; 2-3, m.80; 3-3, m.90. ?Àrbitre. Curras Renda, bé.

El Palafrugell B quasi tenia guanyat el partit, però a deu minuts del final, el Pontenc va demostrar la seva veterania i va aconseguir dos gols molt seguits fins a empatar. DdG

TORDERA - SANT ANTONI 0-1

? TORDERA. Rubén, Adrià (Fran), Dani, Ismael (Sierra), Isma (Marc), Tete (Tabu), Romà, Quico, José Antonio, Pou i Teti (Xevi). ? SANT ANTONI. Juan (Pol), Moreno, Galván, Morales, Morata, Màrius, Delala (Marc), Sergi (Gerard), Moja, Faysal (Agustin) i Israel. ? GOLS. 0-1, m.48, Morales.?Àrbitre. Ruiz Asensio, bé.

El partit va ser molt igualat i el resultat just hauria estat un empat. El Sant Antoni va estar més efectiu de cara a la porteria i el Tordera va tenir opcions en els darrers cinc minuts, però la sort no el va acompanyar. DdG

FORNELLS - BEGUR 2-2

? FORNELLS. Christian, Pablo (Gerard), Riuró (Canaleta), Izquierdo, Petete (Alberto), Miralpeix, Àlex Martin, Sala, Pagès (Pena), Tura i Magaldi. ? BEGUR. Arrivas, Rutllan (Rodríguez), Coll, Moreno, Màrius, Damià, Amat, Ochan, Blázquez (Sánchez), Chacón i Ortiz (Cama).? GOLS. 0-1, m.14, Blázquez; 0-2, m.72, Coll; 1-2, m.73, Gerard; 2-2, m.80, Àlex Martin.?Àrbitre. Marcos Garcia Crespo, bé.

El Begur, molt ben posicionat al darrera, va fer el primer gol de contraatac. A la segona part, va aconseguir un segon gol, però tot seguit, el Fornells, tot i tenir un jugador menys al camp, va estar a punt de capgirar el marcador. JORDI