Amb els dos gols de Cardoso i un de Felip, que s'estrenaven en aquesta faceta, el Guíxols va remuntar un 0-1 aconseguit per Juanma, que va trencar la imbatibilitat de 479 minuts del porter local Ureña, arrel d'un partit que tot i que el Morell (que des del minut 30 va jugar en inferioritat numèrica) no es va donar per vençut i va donar la imatge de l'equip que ha aconseguit més punts fora de casa tot i que, sortosament, no va ser el més golejador. Els de Sant Feliu sumen ja la tercera victòria consecutiva i el cinquè partit sense perdre.

Les dues primeres ocasions del partit van ser pels locals, Pau Teixidor, al 7 i Micaló, al 25, van estar molt a prop del gol. Però els primers en marcar van ser els del Morell que, en el 29, van trencar el fora de joc per batre Ureña. Cardoso, abans del descans, va aconseguir l'empat a la sortida d'un còrner.

A la represa, Felip, a passada de Pijoan i Cardoso, a passada de Felip, van aconseguir els dos gols que sentenciaven el partit i confirmaven la crescuda d'un Guíxols que, a més de defensa ja té atac.