la salle - girona 4-1

? la salle. Josemi, Marc (Cristian, m.80), Sebas, Miguel, Isma, Alfredo, Fran (Marcos, m.72), Enric, Joan, Romero (Ivan, m.53), Plomer (Crespi, m.61). ? girona. Bartrina, Carbó, Pau (Berta, m.60), Virolés (Subirana, m.45), Canal, Masó, Alberto, Romero, Fran (Jairo, m.60), Serramitja, Mercader (Cases, m.45) ? Gols. 1-0, m.11, Pau (pp); 2-0, m.14, Joan; 3-0, m.75, Crespi; 3-1, m.81, Serramitja; 4-1, m.91, Joan. ?Àrbitre. Daniel Voltes, correcte. Va amonestar el local Alfredo i el visitant Virulés.

Desafortunat partit del Girona al camp de La Salle Mallorca. En els primers minuts de partit una pilota centrada per Fran des de la banda, que en l'intent de rebutjar-la el defensa gironí Pau va anotar el primer gol per als locals. Pocs minuts després un falta favorable als locals que després de tocar el pal va sortir disparada cap als peus del locals Joan, que feia el 2-0 a porteria buida.

En la segona meitat semblava que els gironins tindrien opcions de lluitar pel partit però un error del porter Martí va facilitar el 3-0, fet per Crespi. Aquest gol va deixar molt tocats els jugadors del Girona i amb només 15 minuts de partit.

Tot i així els visitants varen mantenir vives les esperances amb el

gol de Serramitja, però en el temps de descompte els locals sentenciaren el partit amb el 4-1.