Ahir a Vidreres Oriol Morata (Inpanasa) va fer un pas més cap al títol de la VII Copa Gironina de BTT en vèncer amb total autoritat. La prova vidrerenca, organitzada pel club local La Rabassa, va comptar amb 270 participants i un traçat molt ràpid que va rebaixar els temps dels "bikers" en quasi un quart d'hora respecte d'altres curses. El corredor d'Inpanasa va signar una cronometrada de 1.16.36 amb quatre minuts d'avantatge respecte els seus perseguidors. David Molinero (Bicis Esteve) i Christian Collados (Freebike) es va jugar el segon lloc en un duel d'alta tensió que finalment es va endur el de Bicis Esteve per una diferència mínima.

Per la seva banda, Josep Almendros (Bicis Esteve) es va conformar amb el quart lloc de la classificació de la volta llarga. Amb aquest triomf Morata segueix amb totes les opcions per sumar el títol, però per aconseguir-ho no pot fallar en cap de les tres proves que resten després que abandonés la setmana passada a Mont-ràs per un problema mecànic. Així doncs a Viloví el proper diumenge i les properes setmanes a Cassà de la Selva i Bescanó el barceloní haurà de mostrar la seva millor cara per acabar al primer graó del podi de la Copa.

Pel que fa a la volta curta, la d'ahir era de poc més de 20 quilòmetres i també molt veloç, el més ràpid va ser l'infantil Edgar Valero (Bicis Esteve) qui va guanyar amb un temps inferior a una hora (58.08), el segon lloc va ser per al cadet Javier Prado (Bikeñeke) a menys de dos minuts i el tercer lloc del podi el va ocupar Adrià Bachs, també cadet i company d'equip de valero.

En categoria femenina va guanyar Rosa Maria Riera (Inpanasa) amb un ampli avantatge sobre Saskia Van (Medina Llagostera). En la cursa entre els alevins va guanyar Josep Duràn (Bofill Solà) amb un temps de 14.47, dels benjamins el millor va ser Arnau Boadas (Platja d'Aro, 8.44) i entre els principiants va endur-se el primer lloc Jofre Cullell (Remiendos, 8.59).