L'entrenador del FC Barcelona, Josep Guardiola, va concentrar ahir a la tarda els seus futbolistes al camp d'entrenament del Miniestadi per preparar el partit de tornada de la Copa del Rei contra el Benidorm, sessió en la qual no van participar els lesionats Eric Abidal, Gabriel Milito i Andrés Iniesta. En l'anada l'equip català ja es va imposar per 0-1 gràcies a un gol de Bojan a la segona part, amb la qual cosa el duel de demà (21.00, TV3, La Sexta) es preveu de tràmit tenint en compte que el Barça és líder de Primera i els alacantins juguen a Segona B.

La primera plantilla barcelonista va gaudir el passat diumenge d'un dia de descans després de golejar per 6-0 el Valladolid. Ahir, en el retrobament amb la feina diària, els blaugranes van exercitar-se al Miniestadi després d'haver atès a una xerrada tàctica sobre la gespa, on Guardiola va repassar alguns aspectes del partit de dissabte al Camp Nou contra el Valladolid I és que, un cop acabat el matx, el de Santpedor va criticar que al començament del partit el seu equip no va estar ficat en el pols amb el rival.

Després de l'entrenament d'ahir va parlar Eidur Smari Gudjohnsen per reconèixer que aquesta temporada se sent "més important" al Barcelona que l'any passat, i que això es deu al fet que està responent bé a la confiança que ha dipositat en ell el seu entrenador, Josep Guardiola.

L'internacional islandès va alabar el seu company i amic Víctor Valdés, al qual considera un dels quatre millors porters del món. En aquesta llista hi va incloure, a més de Valdés, al madridista Iker Casillas, a Petr Cech (Chelsea) i l'exbarcelonista Pepe Reina, porter del Liverpool i de la selecció espanyola. "Com a persona i porter, Valdés és molt complet", va afegir Gudjohnsen, qui va recordar que el porter del Barcelona el va ajudar molt en la seva adaptació a la Ciutat Comtal i al conjunt català quan va fitxar procedent del Chelsea.

D'altra banda, el president de la Federació Catalana de Futbol, Ricard Campoy, i el president del FC Barcelona, Joan Laporta, van arribar a un acord de cessió del Camp Nou per el partit que el dia 28 de desembre disputaran les seleccions de Catalunya i Colòmbia, en la reunió que van mantenir ahir al matí. La FCF anunciarà en els propers dies l'hora del partit, tot i que serà entre les cinc i les sis de la tarda.