El director esportiu del Girona FC, Javi Salamero, va anunciar ahir que el club incorporarà "dos davanters contrastats i en actiu amb experiència a Primera i Segona Divisió". En tot cas, aquests dos fitxatges, sobre els quals Salamero va assegurar que "hi ha diverses alternatives concretes" no podran jugar fins a l'1 de gener del 2009 coincidint amb l'0bertura del mercat d'hivern. Fins aleshores, Salamero aposta per "fer confiança i acceptar la realitat de la nostra plantilla tant per allò bo com per allò dolent".

Des que Miki Albert va haver de retirar-se forçadament per una hipertròfia muscular, el mes d'agost passat, el Girona cerca un davanter resolutiu que garanteixi una bona xifra de gols per temporada. Els noms que es van posar sobre la taula abans del tancament del mercat d'estiu no van convèncer el cos tècnic. Onze jornades després del començament de la temporada, l'equip segueix evidenciant una alarmant manca de gol. En aquest sentit, Javi Salamero deia ahir que "treballem perquè vinguin dos davanters contrastats

que estan en actiu i que han jugat a Primera i Segona Divisió A" al mateix temps que no descartava que algun d'ells pogués venir d'alguna lliga "estrangera". El fet que aquests dos jugadors que han de venir tinguin contracte amb vigor amb llurs equips significa que no podran debutar fins a l'obertura del mercat d'hivern (1 de gener). "Es fitxi ara o es fitxi més tard, és clar que no podran jugar fins al gener".

Prou invents

Paral·lelament, Javi Salamero va descartar la incorporació d'un migcampista de banda esquerra i va anunciar que el jove davanter camerunès de 18 anys Jean-Michel Masson serà l'últim jugador a prova que vindrà aquesta temporada. "És perdre el temps. És molt complicat que en la dinàmica de la competició vingui un nano jove a prova i ens acabi sortint bé. Els entrenaments no són específics per veure jugadors que no estan preparats per la urgència competitiva del moment". El màxim responsable de la parcel·la esportiva del club va assenyalar que el càsting podria recuperar-se amb vistes a l'estiu de la propera temporada.