La Delegació de Ciclisme de Girona va informar ahir que la Festa de cloenda de 2008 es celebrarà en dos dies per evitar que sigui maratoniana. La primera part, per tant, serà un dinar de germanor el proper 21 de desembre al restaurant La Masia de Banyoles, on es faran els reconeixaments als principals clubs i corredors de la temporada. També s'hi homenatjarà Joan Llaneras. A principi de 2009 es farà el lliurament dels premis.

El Patinatge Artístic Blanes Fundació Privada ja ha viatjat a la Xina, per competir el cap de setmana en el Campionat del Món de Grups Xou. És l'únic representant de la Territorial de Girona que ha aconseguit la classificació. Aquest any, a diferència del que ha passat en edicions anteriors, l'Olot no participarà al campionat mundial. L'escenari de la competició, on es presentarà la coreografia "Estima'm" és Kaohsiung.

La nova junta directiva del CN Banyoles vol potenciar la vessant esportiva de l'entitat. Finalment no han fet falta eleccions, ja que s'ha presentat una única llista que neix dels actuals membres de la direcció de l'entitat. El principal canvi està en el primer nom: l'actual president, Joan Anton Abellán, deixarà el càrrec i al seu lloc entrarà Àngel Dutras, empresari banyolí de 50 anys. Dutras ha estat soci del club "de tota la vida", ha participat en moltes competicions com a remer, a més de ser delegat de la secció de rem. Dutras ha assegurat que el Club Natació Banyoles s'ha d'entendre "com un centre esportiu de competició", i per això cal potenciar el rendiment de les seccions.

Rudy Fernández i Marc Gasol segueixen brillant a la NBA. L'encert de l'ex-Joventut va ser decisiu perquè Portland s'emportés la victòria per 99-106 en la seva visita a Orlando. Fernández va anotar 16 punts, amb un percentatge de 4/5 triples. No va poder gaudir del triomf, però l'expivot de l'Akasvayu Girona Marc Gasol sí que va viure ja el primer duel amb Shaquille O'Neal a qui va superar i forçar perquè acabés eliminat per faltes. Tot i això, l'equip de Gasol, els Grizzlies de Memphis, van tornar a quedar a les portes d'una victòria, en perdre per 107-102 davant els Suns de Phoenix, després d'haver completat la gesta de remuntar un desavantatge de 17 punts.

L'equip mixt del CT Aro ha acabat primer del seu grup, a la primera fase de la lliga gironina de la màxima categoria, Or, superant el Banyoles per un clar 5 a 1.

En una final disputada al CT Figueres la jugadora del CT Girona Júlia Gutierrez va superar la representant del Top Ten TC Paula Badosa per un doble 6-0.

El davanter anglès Andrew Cole ha anunciat la seva retirada del futbol als 37 anys i després de 19 anys com a professional després de deixar el mes passat el Nottingham Forest, el club de la seva població natal. "No és el final ideal, però no ha funcionat. Mai vaig saber quin era el meu paper a l'equip", va dir el futbolista, que ha jugat entre d'altres a l'Arsenal i el Manchester.