L'aler Wilson Chandler va sorprendre tots amb la millor marca de professional en aconseguir 27 punts per liderar l'atac arrasador dels Knicks de Nova York que van vèncer de visitants per 103-132 els Grizzlies de Memphis del català Marc Gasol.

L'aler Rudy Gay va liderar els Grizzlies (3-6) amb 20 punts, mentre que l'escorta principiant O.J.Mayo, que en els dos últims partits havia superat la barrera dels 30 punts, aquesta vegada es va quedar amb 17.

De la seva banda, Gasol va fer una bona feina en atac en aconseguir 16 punts després d'anotar 7 d'11 trets de camp i 2-2 des de la línia de personal, va capturar quatre rebots, va posar un tap i va donar una assistència en els 28 minuts que va veure acció.

Chandler, que va fallar només un tret dels 12 de camp que va fer, amb 4-4 triples, va permetre els Knicks també establir la millor marca en la història de l'equip amb 19 cistelles des de fora del perímetre.

El base Jamal Crawford va aportar 25 punts i vuit assistències per als Knicks, que van tenir un 59 per cent d'encert en els trets de camp i 19 de 34 intents de triples.

Mentre que el base reserva Nate Robinson va aconseguir 21 punts en anotar els vuit trets que va fer a cistella, inclosos cinc triples, perquè el pivot Zach Randolph aconseguís un doble-doble de 18 punts i 10 rebots, que van deixar els Knicks amb marca guanyadora de 5-3.