14 de novembre de 2008
14.11.2008

Debut irregular de Garcia Pinto a la final de Caldes

El jugador gironí, que es juga l'accés al golf professional, firma una targeta de 75 cops (4 sobre el par) i ocupa el lloc 132 de la classificació

14.11.2008 | 01:00
Jordi Garcia Pinto en acció ahir a les instal·lacions del PGA Catalunya.

El jugador del Golf Girona Jordi Garcia Pinto va realitzar una targeta de 75, quatre sobre el par del camp, en el seu debut a la final de l'Escola del Tour Europeu que es disputa al PGA Golf Catalunya de Caldes. El gironí, que va sortir pel tee 10 del recorregut vermell, no va fer una mala primera volta, però dos forats van ser clau perquè al final sumés aquests quatre cops per sobre del par. En els primers nou forats, García Pinto havia fet una targeta de 40 cops (+4). A la segona es va refer i amb el par, va certificar un +4 final de la jornada que el té situat al lloc 132. El líder és Oskar Henningsson, amb 66 cops ? (-6 sota par).
La sortida pel tee del 10 va ser fulminant. Un birdie en el primer forat convidava a l'optimisme. En el forat 13, el gironí va tenir mala sort. Una corbata en el putt, l'impedia fer el par, i sumava així el primer boggie. Després de fer el par en el 14, Jordi Garcia Pinto va tornar a tenir problemes en el forat 15. Allà va enviar de segon cop la bola a l'aigua en voler anar per l'eagle i d'aquesta manera sumava un nou boggie. El gironí va fer par en el 16 i el 17, abans de tenir, de nou, molta mala sort. El forat 18 va ser clau, a la jornada d'ahir, en fer un doble fora de límit de sortida que el deixava amb poques opcions de plantar cara als seus rival. El triple boggie feia preveure que seria un cop molt fort pel jove català. No va ser així, Jordi Garcia Pinto va començar molt motivat, a la volta dels forat 1 al 9. El gironí encadenava tres pars i dos birdies que el tornaven a ficar dins la lluita. No calia abaixar la guàrdia i tot i fer un boggie en el 7, va poder finalitzar la volta amb el par del camp i per tant, finalitzar la jornada amb un total de 75 cops que en general, no és un mal resultat. Avui sortirà pel tee de l'1 a les 9.40 del matí.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Buscador de deportes

Enllaços recomanats: Premis cinema