Viva Habitat Blanes i Lloret afronten avui els partits de tornada de la ronda preliminar de la Copa CERS d'hoquei patins. Els dos equips selvatans van vèncer en el debut, però qui millor ho té per superar l'eliminatòria és l'equip de Francesc Sucarrats, que defensarà a casa (19.00) un avantatge de cinc gols ja que va sentenciar el Dornbirn austríac el mes passat (1-6). Més curt és l'avantatge del Lloret, que va superar 2-0 l'Amatori Lodi i que avui es prepara per afrontar una complicada sortida a Itàlia (21.00) en un pavelló que, tal com admet el seu tècnic, Ivan Tibau, "serà una olla a pressió".

Tibau va explicar que "hem d'estar forts en defensa i evitar que ens marquin en els primers minuts, perquè si no, aleshores es creixeran". Fer un gol obligaria l'Amatori Lodi a obrir-se i podria ser una de les claus del partit, tot i que el tècnic no s'hi obsessiona. Segons ell "portem pocs gols d'avantatge i haurem de lluitar moltíssim, però a l'equip tenim jugadors veterans que ja saben què és jugar en una pista italiana i hem d'aprofitar la nostra experiència".

Molt més senzill es presenta el partit per al Viva Habitat Blanes. Els de Francesc Sucarrats ja ho tenen tot dat i beneït després de la golejada que van firmar en el partit d'anada i si bé el tècnic diu que "no ens podem refiar de ningú", també admet que "el partit ha de servir per cobrir el tràmit i poder donar minuts als jugadors que menys n'han tingut".