L'escorta italoargentí Bruno Gelsi serà la gran novetat del Sant Josep en el partit d'aquest vespre (20.30) a la pista del Navalcarnero. L'equip de Borja Comenge buscarà la quarta victòria de la temporada a la LEB Bronze davant d'un equip que, de moment, no ha guanyat encara com a local i que està situat per sota dels gironins en la classificació. El trànsfer de Gelsi va arribar ahir a la tarda i d'aquesta manera el jugador va viatjar amb l'equip a Madrid. Abans, al matí, havia passat la revisió mèdica i havia fet un entrenament amb els seus nous companys al pavelló de Palau.

El tècnic de l'equip gironí, Borja Comenge, va confirmar que Gelsi està a punt per debutar. "Tinc bones sensacions. Encara és aviat per treure'n conclusions, però és evident que té moltes ganes de jugar. Està content d'haver tornat a Espanya i vol ajudar en tot el que pugui l'equip".

Sobre el partit d'aquest vespre, l'entrenador del Sant Josep va explicar que "ens espera un partit difícil. El Navalcarnero no ha guanyat encara a casa però ve de superar el Madrid a domicili i voldran trencar d'una vegada el malefici davant la seva afició. A més, ens veuran com un rival de la seva lliga, algú amb qui poden treure un bon resultat". El Navalcarnero no té jugadors americans i l'esquelet bàsic de la seva plantilla són joves amb ganes de reivindicar-se. El Sant Josep arriba al partit amb moral després de vèncer l'Oviedo.