Un simple cop d'ull als números de l'Hèrcules en aquest inici de temporada confirmen que aquesta tarda, el Girona, no es trobarà un rival gens fàcil a Montilivi. Els alacantins són per mèrits propis un clar candidat a l'ascens (són segons a la classificació i l'únic equip de la categoria que no sap què vol dir perdre), i presenten un equip temible. És clar que també ho era el Saragossa, i al final, els aragonesos, van tornar-se'n amb la cua entre cames.

El renovat equip que presentarà Raül Agné aquesta tarda, amb sis canvis de jugadors respecte a l'alineació titular de dissabte passat a Múrcia), buscarà mantenir la bona línia de resultats com a local, on només ha perdut un partit (contra l'actual líder Salamanca). El tècnic no es cansa de repetir que la seva única obsessió és tenir al més lluny possible les quatre places de descens i ara la distància de seguretat dels blanc-i-vermells amb el primer equip que baixaria és de tres punts (Múrcia). La setmana passada es va deixar escapar un negoció rodó a la Nueva Condomina perquè una victòria hauria posat 9 punts de diferència entre els gironins i els de Clemente. Es va fallar i toca recuperar el terreny perdut encara que el rival d'aquesta tarda jugui la lliga dels que aspiren a pujar a Primera Divisió.

El partit d'aquesta tarda pot dur a l'estadi una de les millors entrades de la temporada. El club també ho esperava en les visites de la Reial Societat i el Saragossa, però en tots dos casos el mal temps va frustrar el ple a Montilivi. Tenint en compte que la previsió d'avui és d'un dia assolellat, que el duel no és televisat i que es juga en l'horari de sempre (diumenge a les 5 de la tarda), és previsible que es ?puguin superar els 6.000 espectadors que van veure el Salamanca.

De totes maneres, el tècnic del Girona, Raül Agné, ja ha advertit que "no es veurà un partit bonic a Montilivi", i sí un joc ple d'alternatives i molt disputat. Les novetats a l'equip local seran el retorn de Rafa Ponzo a la porteria, les incorporacions de Matamala, Dorca i Chechu al centre del camp, i una nova parella d'atac formada per Arnal i Paco Esteban, fins ara un duo inèdit a la lliga.

Girona i Hèrcules ja es van veure les cares a la Copa del Rei, on els alacantins, en un partit únic jugat al Rico Pérez, es van desfer dels blanc-i-vermells (1-0). "Aquest partit serà diferent", assegura el tècnic gironí. L'Hèrcules va ser eliminat precisament de la Copa dimecres passat pel Valladolid, que tot i l'empat a dos al Zorrilla, va fer valer l'1-5 arrencat en el partit d'anada.

El tècnic de l'Hèrcules, Juan Carlos Mandiá, recuperarà gairebé tots els jugadors habituals en les alineacions de Lliga, després de donar minuts a la Copa als futbolistes menys habituals.