El líder de Primera Catalana juga aquest migdia (12.00h) a Montcada amb l'objectiu de guanyar per continuar a la part més alta de la taula classificatòria. Tots dos equips arriben a l'encontre d'avui després d'haver guanyat la jornada passada. Els llagostarencs tenen actualment vint-i set punts i continuen líders invictes de la competició.

L'Euromat l'Estartit juga aquest migdia (12.30) a Màlaga davant d'un dels tres equips amb menys punts que les gironines a la taula classificatòria. L'Estartit fa jornades que no guanya i sap que avui té una bona oportunitat per fer-ho. El Màlaga només ha estat capaç de sumar tres punts després d'haver-se disputat les set primeres jornades de la competició, mentre que l'Estartit porta dos punts més i és tretzè amb cinc punts.

El Peralada juga aquest migdia (12.00) davant del Masnou. Els gironins volen guanyar per continuar en una bona posició a la classificació, però sobretot amb l'objectiu de no despenjar-se de la part alta de la taula. Els gironins tenen un punt menys (disset) que el rival d'aquest migdia, el Masnou, que en porta divuit, després d'haver-se disputat onze jornades.

El Guíxols vol continuar amb la bona dinàmica de les últimes jornades, per això haurà de superar aquest migdia (12.00) el Marianao Poblet. El Guíxols va guanyar (3-1) la setmana passada a casa davant del Morell, mentre l'equip del Mariano va perdre al camp del líder Llagostera. Els gironins són sisens amb 17 punts mentre que l'equip del Mariano és onzè amb 14 punts.