Raül Agné, com fa sempre que juga de local, ha convocat tota la plantilla a Montilivi i allà donarà la llista de descartats. A l'entrenament d'ahir tant Xumetra com Gabri, que aquesta setmana han tingut molèsties, van exercitar-se amb aparent normalitat i és probable que estiguin a la banqueta. Els gironins van fer ahir al matí la darrera sessió preparatòria, a porta tancada, per preparar el difícil compromís d'aquesta tarda contra l'Hèrcules.

Arnal serà titular aquesta tarda contra l'Hèrcules després d'uns quants partits sense sortir d'inici. El davanter creu que "el gol no m'obsessiona. Si marco estaré content, però els davanters ja hem demostrat a Segona B i a Segona A que tenim gol". El seu company a l'atac dels blanc-i-vermells Paco Esteban també és de l'opinió que poden donar guerra a l'Hèrcules. "Jo sempre treballo perquè l'entrenador compti amb mi i ara m'ha tornat a donar oportunitat".

Juan Carlos Mandiá, entrenador de l'Hèrcules, ha assegurat que "el Girona és un equip molt ben entrenat, que sap molt bé a què juga". El preparador dels alacantins ha rebut informes de l'extècnic del Girona Agustín Abadía. Mandiá ha dit que "a Montilivi ens espera un partit molt disputat, intens i difícil. He vist vídeos dels anteriors partits del Girona a casa contra el Rayo, la Reial Societat i el Saragossa i ha estat millor que el rival sempre".

El tècnic del Girona, Raül Agné, va advertir divendres en la roda de premsa prèvia al partit d'avui que no preveu un partit vistós contra l'Hèrcules. "Hi haurà molt tempteig, serà llarg, i qui s'equivoqui, ho pagarà molt car", va indicar el tècnic. Agné és un enamorat del joc dels alacantins -"juntament amb el Xerez és l'equip que més m'agrada de la categoria"- i espera que amb l'entrada d'Arnal i Paco Esteban a la davantera es pugui tombar la imbatibilitat de l'equip de Mandiá.