El Palafolls continua sumant victòries tant a casa com en camp contrari, i en aquesta desena jornada aconsegueix el lideratge en la classificació del grup 16 de Segona Regional (24 punts), superant un Fornells (23 punts), fins ara líder i que va treure tan sols un empat del camp de l'Arbúcies, i a un Quart (22 punts), que era el segon classificat i que va perdre ahir a la tarda al camp del Guíxols.

En aquesta ocasió, el Palafolls va aconseguir 4 gols al camp del Ca la Guidó, a Blanes, dos dels quals els va fer l'Isaac durant el darrer quart d'hora de partit.

L'equip visitant va dominar els primers quaranta-cinc minuts amb un joc predominant al centre del camp, i va arribar al descans amb la tranquil·litat d'un clar avantatge de dos gols, un d'ells en el darrer minut gràcies a un xut de Chávez molt encertat.

A la represa, el Ca la Guidó va sortir al camp més conscienciat i va oferir un joc molt millorat. L'equip local va tenir prou ocasions per, fins i tot, haver empatat, però no va acabar d'arrodonir les jugades davant la porteria. Per la seva banda, en el darrer quart d'hora, el Palafolls va estar molt encertat en els contraatacs i es va endur dos gols més de propina, que li van servir per acabar de sentenciar el partit amb quatre.

El Ca la Guidó (6 punts) segueix a la part baixa de la classificació amb aquesta nova derrota, que ja és la sisena de la temporada (només ha aconseguit guanyar un partit i n'ha empatat tres).