Faltaven dos minuts per acabar el partit i el Girona s'agradava. Montilivi ho acompanyava amb l'onada i els jugadors de l'Hèrcules, desesperats darrere de l'empat, feien mans i mànigues per treure un resultat positiu. Tot semblava de cara per al Girona quan, a punt d'arribar al temps de descompte, Jose va veure la targeta groga. Era la cinquena. El lateral serà baixa per al proper duel de Lliga enfront de l'Alabès i es perdrà un partit que tenia moltes ganes de jugar.

"Fa ràbia, la veritat. Mendizorroza és un aparador molt bonic per jugar al futbol i em sap greu no poder-hi ser". A diferència de Matamala, que també va veure la cinquena groga, Jose va revelar que l'acció no va ser intencionada. "No la vaig buscar. És cert que feia poc havia comentat amb el míster que seria bo veure-la per descansar algun partit. I precisament, poc abans m'ho havia preguntat. Però li vaig dir que no... i al final me la van ensenyar".

Tot i la baixa, Agné no es va molestar amb el seu jugador. "Em va preguntar si ho havia fet volent. Li vaig dir que no i em va creure".