El cinc vegades campió del món de ral·lis, el francès Sébastien Loeb, va participar ahir en una jornada d'entrenaments de Fórmula 1 al circuit de Montmeló, on ha marcat un millor temps a dos segons del millor registre, l'obtingut per japonès Takuma Sato (Toro Rosso). Loeb va circular durant vuitanta-dues voltes pilotant un Red Bull, amb el qual ha marcat un millor crono d'1:22.503

El clista italià Ricardo Riccò, suspès en el Tour de França en donar positiu per CERA , ha presentat un recurs davant el Triubanal Arbitral de l'Esport (TAS).

Roger Federer és el jugador que més diners ha guanyat a la història del tenis. El suís acumula un total de 44.593.957 dòlars i supera el nord-americà Pete Sampras.

El 4-2 del Tramuntana Figueres davant el Calella va suposar la primera victòria dels empordanesos a la lliga. Tres victòries de Jordi Piella (sobre Morego, Navarro i Mayorov) i una de Pathik Mehta davant Mayorov van donar els quatre punts al Tramuntana Figueres. El gran moment de joc de Jordi Piella va ser clau per a aturar la mala ratxa de victòries dels empordanesos.

El somni està més a prop per a Pedro De la Rosa. Tal com es va fer pública fa una setmana, el pilot barceloní s'ha situat prop de l'òrbita de Force Índia després de l'acord entre McLaren i l'equip indi i aquest dimarts mateix el pilot espanyol pujarà al monoplaça de l'escuderia índia al circuit de Montmeló. De la Rosa va mantenir ahir contactes amb els responsables de Force India.