Gasol va ser el jugador més efectiu dels Grizzlies en aconseguir 16 punts amb només un error en els tirs de camp i dos des de la línia de personal.

Gasol va jugar 24 minuts per anotar 5 de 6 tirs de camp i 6-8 des de la línia de personal, i va capturar quatre rebots per a l'equip de Memphis, que va trencar una ratxa de quatre derrotes consecutives.

Gay amb 22 punts, vuit rebots, quatre assistències, dues recuperacions de pilota i un tap, va ser el líder indiscutible dels Grizzlies (4-7), que com a equip va tenir un 54,2 per cent d'encert en els tirs de camp i el 62,5 de triples (10-16).

L'aler franquícia dels Grizzlies va estar perfecte en els triples amb 3-3, mentre que l'escorta O.J. Mayo va aconseguir 3 de 6 i el base reserva Kyle Lowry 2-2 des de fora del perímetre.

Mentrestant l'aler Warrick, com a sisè jugador, va fer una excel·lent labor en aconseguir 21 punts i 10 rebots.

Els Grizzlies van aconseguir un 60 per cent d'encert en els tirs de camp durant la major part del partit i en el segon quart ja tenien un avantatge parcial de més de 10 punts que havia de ser decisiu.

A més de l'encert en els tirs a cistella, els Grizzlies també van dominar els Kings en el joc sota les cistelles amb 46 rebots per 33 per a l'equip de Sacramento (4-8), que van perdre el tercer partit consecutiu.