Satisfet pel bon inici de l'equip a Segona A i convençut d'aconseguir la permanència. Així se sent l'entrenador del Girona, Raül Agné, segons va confessar durant l'anàlisi que va fer a Montilivi de les primeres dotze jornades de competició. "Ens hem fet respectar, però encara queda molt", va subratllar Agné, irònic quan se li va plantejar la possibilitat de lluitar per l'ascens i content per no haver ocupat mai places de descens després de 12 partits disputats. És més, ara els llocs que porten de nou cap al pou de Segona B són a 6 punts de diferència i el mateix tècnic va admetre que el Girona, abans de Nadal, té una gran oportunitat de seguir fent coixí si aprofita els partits contra l'Alabès (diumenge que ve), Sevilla Atlètic (dia 29) o Elx (14 de desembre).

"La segona volta serà molt dura. El més positiu fins ara ha estat la bona entrada a la categoria i el bon joc. Si haig de dir alguna cosa negativa serien algunes primeres parts molt dolentes com les que vam fer a Las Palmas i Múrcia", va assenyalar Raül Agné. L'entrenador considera que el millor partit del seu equip va ser el de diumenge davant l'Hèrcules (1-0), tot i que també va aplaudir "la primera mitja hora contra el Saragossa, que va ser espectacular". Agné no va voler triar cap futbolista rival -"n'hi ha molts per destacar"- i sí que va parlar, en canvi, "d'equips que juguen a futbol i això és d'agraïr. Això té a veure amb l'entrada a la categoria d'entrenadors joves, que vénen de baix. No per tenir molt de nom has de ser un bon entrenador".

Tornant al Girona, Raül va deixar clar que "fins ara el balanç és positiu. Hem entrat a la categoria amb bon peu, demostrant que tenim un estil propi i molt d'equilibri". Abans de Nadal, però, s'ha d'aprofitar el tram de calendari contra rivals directes: "podem fer un salt de qualitat important si som capaços de derrotar l'Alabès, el Sevilla Atlètic o l'Elx".

Instal·lats després de dotze jornades en el desè lloc de la classificació, a sis punts del descens, Agné té clar que l'objectiu "continua sent el que teníem a principi de temporada, que és salvar la categoria". Algú va preguntar sobre un hipotètic ascens a Primera i ell ho va tenir clar: "No!, si us plau!", va exclamar el tècnic, que, això sí, va reiterar que "estic segur que ens salvarem però no serà gens fàcil. Ningú ens regalarà res".

D'aquí poc més d'un mes s'obrirà el mercat d'hivern i a Girona tothom espera l'arribada de dos davanters. Però es pot donar el cas que hi hagi baixes a l'equip, vist el bon rendiment de la plantilla? Agné va dir que "no dubto que l'any que ve molts jugadors d'aquí aniran cap a dalt. Espero que no sigui aquest desembre, t0t i que podria ser. Qui entén de futbol sap que aquí hi ha gent de qualitat".