Les categories de formació de l'Uni Girona continuen donant fruits i, aquesta setmana, dues jugadores del club gironí han estat convocades per a diferents seleccions catalanes. Marta Fernández jugarà el Campionat d'Espanya amb la selecció infantil (gener). Silvia Diao jugarà un torneig per a jugadores cadets de primer anys que la selecció catalana disputarà a principis de desembre.

"Els Lakers no sabien que en Marc era tan bo". Pau Gasol no va escatimar elogis cap al seu germà, de qui els Lakers van cedir els seus drets, en una entrevista difosa ahir per Radio Marca.

Els quaranta punts de Dwyane Wade no van impedir la derrota dels Heat davant el Toronto Raptors de José Manuel Calderón.

Nova victòria dels Trail Blazers de Rudy Fernández contra els Bulls de Chicago (116-74). L'exescorta de la Penya va fer un partit més aviat discret però, això sí, va protagonitzar una de les jugades més espectaculars del partit. A passada de Sergio Rodríguez, Rudy va fer una gran esmatxada. En total el mallorquí va anotar cinc punts en els divuit minuts que va estar en pista.

El campió del món de Moto GP, Valentino Rossi, es va posar ahir al circuit de Mugello als comandaments del Ferrari F2008, el regal que la marca italiana li havia ofert com recompensa pel seu nou títol. Il Dottore es va posar davant el volant del monoplaça que aquest any ha corregut en el campionat de Fórmula 1 utilitzant un casc amb un disseny igual al que utilitza en Moto GP.