Poques conclusions i moltes incògnites va desprendre l'entrenament d'ahir a la tarda a Montilivi. Un cop acabada una valoració més que positiva d'aquest inici de temporada, Raül Agné i els seus homes van posar-se a treballar per preparar l'inminent partit a Vitòria, clau per allargar el bon moment que viu el Girona. Durant la sessió, amb Gabri i Chechu a ple rendiment, el tècnic de Mequinensa va fer proves per configurar un onze mermat per les baixes de Jose i Matamala. Amb la punta d'atac força clara, els dubtes es centren en la defensa, línia que podria presentar alguna sorpresa.

El polivalent Migue té tots els números per ocupar el lateral dret (és, amb 972 minuts, el segon defensa i el quart jugador de plantilla més utilitzat per Agné) mentre que les dues posicions de central, a hores d'ara, desperten força dubtes. Amb Serra gairebé confirmat (tot indica que Cañas podria ocupar el mig del camp per la baixa de Matamala, sancionat), la novetat a la rereguarda té nom i cognom: Óscar Álvarez.

Així ho va provar ahir Raül Agné durant més de mitja hora en una sessió preparatòria en la que va treballar per separat amb defenses i atacants. El central de Barcelona, doncs, absent fins al moment a la lliga, podria viatjar a Vitòria per estrenar-se a la competició domèstica. Present als dos enfrontaments de Copa del Rei davant el Nàstic (el seu exequip) i l'Hèrcules, Óscar Álvarez no té pressa per debutar tot i assegurar estar preparat per quan el tècnic així ho decideixi: "El més important és que cada cop em trobo millor (el jugador va patir una distensió al genoll). Si em toca jugar, ho faré sense cap problema; però si el que toca és esperar, continuarem treballant fins que arribi la meva oportunitat".

"Espero que em canviï la sort aviat", va afegir. A part d'assegurar que "no he parlat amb l'entrenador d'això", va treure importància al fet de jugar com a central durant bona part de l'entrenament d'ahir: "No li dono massa importància i no se li ha de fer gaire cas. Això sí, cada cop veig més a prop la meva tornada i em trobo molt millor físicament. Aquest cap de setmana ja es veuran les coses més clares"

Jito, el "9"

Un cop finalitzat l'encontre davant l'Hèrcules (1 a 0 a favor del Girona), Agné va assegurar que "Jito serà titular el proper partit. Si el gol és cosa de ratxes, que ho demostri". Ahir, durant l'entrenament, el de Mequinensa va parlar amb el davanter barceloní i tot indica que Jito acompanyarà Paco Esteban a la punta d'atac; una nova oportunitat per, tal com va fer el passat diumenge, reivindicar el seu olfacte golejador.