Feliciano López va salvar Espanya ahir en la final de la Copa Davis empatant l'eliminatòria en el segon partit en superar Juan Martín del Potro (4-6, 7-6, 7-6 i 6-3). Anteriorment, la final de la Copa Davis s'havia posat molt complicada per a Espanya després de la derrota de David Ferrer a mans de David Nalbandian en el primer partit (6-3, 6-2 i 6-3). L'alacantí no va tenir cap opció. El segon partit de la final, davant els 11.000 espectadors que omplien l'estadi Illes Malvines de Mar del Plata, va ser un autèntic tobogan. En el primer set, Juan Martín Del Potro va ser clarament superior a López, a qui va guanyar per 6-4. El problema, però, és que ja es veia a venir que tot plegat seria molt igualat per la fiabilitat del servei dels dos jugadors. D'aquesta manera, tant el segon com el tercer set, es van haver de decidir en el tie break amb victòria per a López. En el tercer, però, ja es va veure que Del Potro tenia problemes físics. Dificultats que es van fer evidents en el quart i definitiu set.

L'argentí David Nalbandian va aconseguir el primer punt de la final de la Copa Davis contra Espanya en vèncer David Ferrer, per 6-3, 6-2 i 6-3. El número dos argentí va ser molt més consistent amb el servei que l'espanyol, i en una hora i 59 minuts va aconseguir avançar al conjunt argentí. Ferrer, molt desencertat amb el seu servei i davant la pressió dels 9.800 aficionats locals, no va poder amb la major solidesa de Nalbandian, que fins ahir havia perdut sis dels nou enfrontaments contra l'espanyol. "Jo crec que ell m'ha passat per sobre. M'he sentit molt inferior. Ha estat un dels partits en els quals pitjor m'he sentit. En cap moment he tingut bones sensacions, no he tingut fe. M'he sentit malament tennísticament. No m'ha donat opció el rival", va resumir Ferrer.