shum/reus

? shum maçanet. CINC INCIAL: Calonge, Castanyer, Soler, Cadiz i García. reseves: Gonzàlez i Fernàndez. ? reus. CINC INCIAL: Trabal, Negro Páez, Gual, Gil i Molet. reseves: Caldú, Sánchez i García. A Àrbitres: De la Hera i Fernàndez. Van mostrar targeta blava acumulativa a Xavi Gonzàlez (m.33). G Gols: 0-1, m.7, Gil; 1-1, m.11, Gonzàlez; 1-2, m.14, Gil; 1-3, m.36, Gil; 2-3, m.39, Castanyer; 3-3, m.43, Soler; 3-4, m.44, Gil; 4-4, m.46, Soler; 5-4, m.48, Gonzàlez.

El Shum va sumar el seu tercer triomf consecutiu en la competició davant un poderòs Reus després de signar una bona remuntada en la segona part. Els selvatans van cedir el domini de la bola als tarragonins bona part del partit, però això no els va impedir de ser letals en accions ràpides de contracop. Els visitants també van tenir el domini del marcador ben aviat, gràcies a un pletòric Gil -qui va fer els quatre gols del seu equip- però quan els locals van anotar el 2-3 la decoració va canviar. Els de Maçanet s'ho van creure i en una segona part d'infart van donar la volta al marcador -amb dianes de Castanyer, Soler i Gonzàlez- per guanyar per la mínima. El Reus podia haver aixafat la festa als últims deu segons, però el seu xut es va estavellar contra el pal de la porteria de Calonge.

lloret/igualada

? lloret. CINC INCIAL: Serra, Cortijo, Casalí, Lladó i Martos. reseva: Crespo. ? igualada. CINC INCIAL: Balaguer, Navarro, Fernández, Pelicano i Baliu. reseves: Marín i Creus. A Àrbitres: Sandoval i Rodríguez. Van mostrar blava acumulativa a Casalí. G Gols: 0-1, m.14, Marín; 0-2, m.34, Navarro; 0-3, m.39, Fernández, 0-4, m.46, Creus.

L'Igualada va golejar el Lloret en un partit on Ivan Tibau no va poder disposar dels homes puntals (Marc Tibau i Rodri). Malgrat això els locals van fer un bon inici estavellant una bola al pal (Lladó, m.7), però al quart d'hora Marín va aprofitar una falta per inagurar el marcador. En la represa l'exlloretenc Pelicano va avisar amb un pal i després els barcelonins es van passejar a plaer a Lloret. Només els va fer falta dosificar els seus esforços per anar ampliant el seu avantatge fins a la botzina final.

voltregà/viva habitat blanes

El Viva Habitat Blanes va perdre ahir una gran oportunitat de sumar tres punts que l'haurien acostat als vuit primers i, d'aquesta manera, a la participació a la propera edició de la Copa del Rei. Els de Francesc Sucarrats veuen ara com aquest objectiu queda una mica més complicat, perquè equips com el mateix Voltregà es posen dins la lluita per la Copa atès que selvatans i osonencs es troben ara empatats a punts.