El davanter del Barcelona Bojan Krkic, l'únic jugador de camp que encara no havia començat d'inici cap partit de Lliga aquesta temporada, es va estrenar ahir com a titular en ocupar la plaça que Leo Messi, baixa per culpa d'unes molèsties musculars, va deixar vacant a l'extrem dret.

Bojan, això no obstant, no va poder celebrar l'efemèride amb una bona actuació davant el Getafe. Fora de la seva posició habitual -Samuel Eto'o ha estat qui ha ocupat la demarcació de davanter centre- amb prou feines va disposat d'un parell d'ocasions de gol a la primera meitat que no va saber resoldre amb encert.

La participació del punta català va estar pràcticament testimonial després del descans, ja que va ser substituït als deu minuts de la segona part per Thierry Henry, quan el marcador encara reflectia un 0-1 (el partit va acabar 1-1) i ho va fer amb mala cara, capcot i visiblement afectat per aquesta substitució.

Fins al partit d'ahir, Bojan havia disputat 15 partits oficials aquesta temporada: 9 en Lliga, 4 en Lliga de Campions (dos com a titular) i 2 en Copa del Rei (tots dos d'inici).