El Figueres i el Maçanet de Cabrenys, varen disputar un partit on la tramuntana va voler ser la protagonista principial del matx. La primera part va començar amb domini del conjunt visitant. A partir del minut vint, semblava que les coses canviarien, però no va ser així, i la Unió va continuar sense poder demostrar el seu bon joc habitual. El Maçanet, va tenir molt mala sort en l'inici del partit, ja que després d'una mala cessió al porter Ribas, Pacheco, marcava en pròpia porta quan tan sols s'havien disputat sis minuts de partit. Així va arribar-se al descans, amb l'autogol de Pacheco, com acció més destacada, que donava l'avantatge momentània a la Unió. Només començar la segona part, els figuerencs varen marcar el segon gol de la tarda a Vilatenim. Pocs minuts més tard, el Figueres, tornaria a marcar, amb un gol de Dani. El Maçanet no va parar de lluitar per intentar reduir diferències, però el gol dels visitants va arribar massa tard, minut 40, en una bona contra, en què varen participar diversos jugadors i que Ferran va aprofitar per marcar l'únic gol del seu equip. La Unió, encara no en tenia prou, i quan només faltava un minut per la conclusió de l'encontre, Dani, va tornar a marcar per establir el definitiu 4-1. Amb aquesta victòria, el Figueres, continuarà líder de la competició amb un total de vint-i-sis punts, mentre el Maçanet continuarà una setmana més amb onze.

fe vilajuïga - aro 1-0

? fe vilajuïga. José, Peke, Juan Pablo, Yari (Toro), Loren (Kibal), Pelao (Lucas), Matí (Marc), Piñero (Ivan), Edgar, Mariano, Camacho. ? aro. Lausen, Chavero, Pallicer, Rueda, Boada, Ayats, Cabrera, Llinàs, Jordà, Borrego i Sánchez. ? Gols. 1-0, m.42, Mariano ?Àrbitre. De Lara López, bé.

Partit complicat per a un Vilajuïga que ahir va tenir més sort que en les darreres jornades. El Vilajuïga va fer un gran partit i va disposar d'un gran nombre d'ocasions de gol, però sense massa encert. L'Aro ho va intentar sense tenir la sort necessària per marcar. ddg

esplais - verges 2-0

? esplais. Vicens, Ivan (Iñaki), Francesc, Esteva (David), Marc (Jofre), Xavi, Albert (Quique), Maga, Víctor, Adrian, Pau Piris (Aliou). ? verges. Aaron, Carles (Ignasi), Lluís, Mihail, Miguel (Rodeano), Alexandre (Antoni), Miguel (Joaquin), Joan Pau, Jordi, Albert (Pere), Gerard. ? Gols. 1-0, m.64, Ivan; 2-0, m.79, Aliou ?àrbitre. El Abdi Zahnini, bé.

La primera part del matx va ser molt igualada i sense gaires ocasions clares de gol. A la represa, l'Esplais, va sortir més fort i va poder marcar davant d'un Verges molt treballador. Destacar el segon gol de l'Esplais, un gran gol, obra d'Aliou. ddg

torroella - cabanes 5-1

? torroella. Albertí, Gento, Alexis, Jonathan, Alonso, Galceran, Bellapart, Ramírez, Kone (Moha), Rueda, Bonmatí. ? cabanes. Roura, Manzano, Pagès, López (Olmo), Miquel, Comas (Orós/Gerard), García, Vilanova, Rey (Arenas), Enric (Àngel), Castro. ? Gols. 0-1, m.6, García; 1-1, m.11, Alonso; 2-1, m.40, Rueda; 3-1, m.55, Bonmatí; 4-1, m.67, Galceran; 5-1, m.89, Galceran. ?àrbitre. Vila Calderón, bé.

El Torroella va sortir damunt del terreny de joc adormit, però aviat va activar-se i va poder guanyar a un Cabanes, que veu com el Figueres s'escapa com a líder en solitari. ddg

llançà - agullana 2-2

? llançà. Xavi, Joel, Danilo, Juan Carlos, , Xano (Luque), Joni (Alfons), Piti (Guillem), Diego (Carlos), Enric, Tete, Quique. ? agullana. Antoni, , Jose Maria, Enric, , Jesús, Joan, Lluís, Pedro (Martín), Jordi (Berto), Lluís M. (Ahdil), Pedro Sánchez (Emili), Fernando (Carlos L.). ? Gols. 0-1, m.16, Lluís M.; 1-1, m.47, Joni; 2-1, m.52, Quique; 2-2, m.70, Martín. ?àrbitre. Curras Renda, regular.

Partit molt igualat entre dos equips que varen haver-se de conformar amb l'empat a dos, tot i el bon futbol realitzar per part dels dos conjunts damunt del terreny de joc. ddg

viladamat - borrassà 6-1

? viladamat. Saurí, Sergi, Edu, Carreras (Kevin), Capell (Marc), Negre, Javi, Pau (Ferran), Guerrero, Pou (Àlex), Pallicer. ? borrassà. Armando, Àlex (Estiven), Lozano (Las), César, Prat (Bernardo), Sergi, Moreno, Dani, Fabian, Coco, Txus (Manel). ? Gols. 1-0, m.15, Pallicer; 1-1, m.35, Coco; 2-1 (p.p), m.43; 3-1, m.62, Guerrero; 4-1, m.70, Guerrero; 5-1, m.80, Pau; 6-1, m.92, Negre (penal) ?àrbitre. Márquez Flores, bé.

El Viladamat va dominar en tot moment un partit amb poca història. El Borrassà va decaure després de marcar-se en pròpia porteria abans del descans. La segona part va ser aprofitada pels locals per sentenciar i endur-se la victòria. ddg

vilabertran - st. miquel f. 3-3

? vilabertran. Gou, Ramón (Luque), Guivas, Pablo, F. Vidal, C. Vidal, Pagès, Diego (Paller), Sergio, Àngel, Mallol (Juanmi). ? st. miquel de fluvià. Toni, Fernández, Javier, Alfonso, Serra, Jordi, Barquedo, Pagès (Keneth), Volvrando, Vilarodona (Francisco), Patrick. ? Gols. 0-1, m.15, Patrick; 1-1, m.50, F. Vidal; 1-2, m.57, Vilarodona, 1-3, m.75, Fernández; 2-3, m.83, C. Vidal; 3-3, m.85, Luque ?àrbitre. Dani López, malament.

Partit igualat entre dos bons equips, que varen fer un gran joc. Quan tot semblava decidit, a favor del conjunt visitant (1-3), l'equip de casa marcava dos gols, fins establir l'empat definitiu. ddg

roses b - empuriabrava 1-1

? roses b. Joel, Xavi, Juango, François, Baptista (Moha), Miguel, Hussein (Yassin), Anàs (Mariano), Xirri (Cristian), Ibraim, Jordirrero, Pou (Àlex), Pallicer. ? empuriabrava. Víctor, Diarra, Patrick, Luís, Diego, Gabriel, J. Vidal, Paolo (Portero), Denís, Pablo (Tarek), Maxi (Icham). ? Gols. 0-1, m.43, Tarek; 1-1, m.61, Xirri. ?àrbitre. García Crespo, bé.

Partit amb una part per a cada equip. El Roses va disposar de clares ocasions però sense encert davant de porteria. ddg

portbou - la jonquera 3-2

El Portbou va sumar tres punts contra la Jonquera en un bon partit.