Masella ski girona / areces

? masella ski girona. Coll, Garangou, Pèlach, Amer, Cassola; Verdaguer, Cesc, Cot, Riera i Nesi. ? Areces. Raigosa, Abella, Ortega, González, Morrisson; Álbarez, Quintanal i Castro. ? gols. 0-1, m.5, Ortega; 0-2, m.8, Abella.

En un duel de la part baixa de la classificació, l'Areces es va endur els tres punts de la seva visita al Girona. El partit es va posar ràpidament favorable als visitants que en el minut 8 ja guanyaven 0-2. Tot i disposar d'alguna ocasió més, un penal fallat per els asturians, es va arribar a la mitja part amb el 0-2. En el segon temps l'Areces es va dedicar a mantenir el reultat mentre que els locals intentaven sorpendre amb contraatacs. Amb la derrota, l'Areces, un rival directe, supera el Girona.

vigo stick / sidorme geieg

? vigo stick. Anton, Cancela, Torres, de Castro, Caido; J. Campos, D. Campos, Rodriguez i Carvalho. ? sidorme geieg. Cantarero, Jaume, Acuña, Estanis, Cruz; Manel, Ribot, Ferran, Llorenç i Del Rio? gols 0-1, m.17, Ribot; 1-1, m.19, Cancela (p); 2-1, m.23, Torres ? Àrbitres. Mariñas i Diaz. Mostraren targeta blava al local de Castro.

En un partit que semblava ben encarrilat per als grupistes quan en el minut 17 s'avançaven amb un gol de Ribot, i estaven controlant el partit, els tres punts es varen quedar a Vigo, ja que els locals aconseguiren remontar el partit. En el minut 19, empataven el partit després de transformar un penal dubtós. I en els últims minuts de la primera part, aprofitant un contraatac, el Vigo donava la volta al partit. En el segon temps el GEiEG va disposar de diverses ocasions però no va trobar el camí del gol.