Ibusuki Hiroshi comença avui la seva experiència per terres gironines. El jove futbolista japonès, de només 17 anys d'edat, entrenarà aquesta tarda per primera vegada sota les ordres de Raül Agné per intentar convèncer el tècnic de Mequinensa i guanyar-se un lloc a l'entitat blanc-i-vermella com a aposta de futur. La cita està concertada per aquesta tarda a les cinc hores a les instal·lacions de Montilivi, on Hiroshi, juntament amb un bon grapat de futbolistes de diversos equips de les comarques de Girona, disputaran un partidet d'entrenament.

Cancel·lada la sessió de treball per al matí d'avui (la primera plantilla arriba de matinada de Vitòria), l'entrenament tindrà lloc aquesta tarda amb un convidat especial. Ibusuku Hiroshi, juvenil del Kashiwa Reysol japonès, és l'aposta exòtica del club gironí per reforçar la punta d'atac. Internacional amb la selecció nipona sub-17, Hiroshi és un davanter que destaca per la seva envergadura (1,93 metres) i el seu joc aeri. Qualitats que espera demostrar aquesta tarda en un partidet d'entrenament.

A part d'Hiroshi, Agné i el cos tècnic seguiran en directe les evolucions d'alguns jugadors del Cassà, del Guíxols, juvenils del Girona i Víctor del Vilajuïga.

Un partit que Jean Michel-Masson, davanter camerunès que, com Hiroshi, havia d'estar a prova, té tots els números de no disputar. Malgrat els esforços de l'àrea esportiva del club gironí per intentar tramitar el vissat del futbolista i tenir-lo aquesta tarda sobre la gespa de Montilivi, tot indica que Masson no hi serà.

Aquesta notícia, però, no impedirà que Ibusuku Hiroshi comenci avui mateix el seu període de prova amb l'equip d'Agné. El jove japonès, que dissabte passat va aterrar a Barcelona, té previst viatjar aquest matí fins a Girona.

L'arribada d'Hiroshi no ve de nou en una entitat que aquesta temporada s'ha caracteritzat per tenir a prova davanters per mirar de reforçar la punta d'atac. A part del jove japonès, fins a tres jugadors han passat per Montilivi; tots ells amb la negativa de Raül Agné. Es tracta del brasiler Carlos, l'argentí Chirumbolo i el futbolista de Costa d'Ivori Boti Demel. Hiroshi, el quart en discòrdia, espera no seguir el mateix camí.