Primera derrota de la temporada pel Llagostera, que va fer un partit lleig, dels que són de mal jugar, en un camp de dimensions bastant reduïdes que no beneficiava per res als visitants. Tot i això, la primera part va ser molt igualada: els locals van sortir amb molt respecte i aguantaven al darrere sortint a la contra. El Llagostera tenia el domini de la pilota però no s'arribava amb claredat. El primer temps va ser un continu de possessió dels visitants i la Muntanyesa es limiava a defensar-se.

A la segona part va passar el mateix, l'equip local no els va deixar sentir còmodes i, a més, amb les dimensions reduïdes es perdien les pilotes continuament. Tot i això, el domini del Llagostera va donar fruits quan una jugada per la banda de Cristian Mora va ser centrada des del banderí de córner i David Costa, al punt de penal, va engaltar tal com li venia, fent entrar la pilota dins la porteria.

Amb el 0-1 el més difícil ja estava fet, ja que era aconseguir avançar-se en el marcador. El Llagostera, però, en comptes de sentenciar va anar deixant passar els minuts amb el 0-1 i, en el minut 82, una jugada d'atac de la Muntanyesa, amb una pilota llarga a l'àrea, va sortir el porter, Ivan Portolés, que va topar i fer caure Víctor Álvarez, amb la qual cosa l'àrbitre va xiular penal. Aquesta va ser la clau del partit, ja que en els últims cinc minuts es va passar un calvari perquè no van tornar a entrar al partit. El públic apretava i els locals envalentonats van posar setge a la porteria. Una pilota morta dins l'àrea, no es va encertar en el refús i Víctor Álvarez va remat al pal i acabà entrant a dins de la porteria remuntant pels locals.