Segona derrota a casa d'un Peralada, que havia guanyat els últims cinc enfrontaments en el seu terreny de joc.

El Castelldefels va ser superior als altempordanesos que no van trobar el pols al partit en cap moment. Les dues primeres ocasions locals de Pol, amb un xut llunyà que va fregar el travesser i un gol anul·lat a Pitu Ventura, dos minuts més tard, per controlar la pilota amb la mà, van ser el preludi del domini posterior del Castelldefels. A la mitja hora de joc, Xavi Seco avisava amb un xut de falta que sortia molt a prop del travesser. El primer gol del partit el feia Mendoza a cinc minuts pel descans, després que quedés una pilota morta a la frontal de l'àrea, a llançament de córner, i el mig visitant l'enviés al fons de la xarxa.

A la represa el Peralada va seguir sense exisitir i això ho va aprofitar el Castelldefels per situar el 0 a 2 que ja seria definitiu. Carrión va fer efectiva una falta lateral, que no va refusar ningú i la pilota va acabar superant Aleix, que entrava per Seidu. Els últims deu minuts sí que van ser per al Peralada, que ja no va poder canviar el signe de l'enfrontament, tot i que Bermúdez va tenir dues ocasions molt bones de forma quasibé consecutiva. Amb la derrota, els blanc-i-verds són onzens amb 17 punts.