Escàndol arbitral el que va patir el Tortellà en el seu propi camp el dissabte passat.

La nefasta actuació de Falguera Regincós va marcar el partit. El Tortellà va jugar gran part dels 90 minuts amb només 9 jugadors.

El Santa Pau es va avançar en el marcador en el minut 20 de la primera part amb un gol de Peitiví, i no va ser fins a la represa que el Tortellà, amb un gol de Joan García va aconseguir empatar i fins i tot crear ocasions de joc per intentar guanyar l'encontre.

En el minut 90, es va produïr una jugada amb un penal clar a favor dels locals, però l'àrbitre no va xiular, si no tot el contrari, que va acabar amb l'expulsió de tres jugadors locals.

A més, durant els cinc minuts finals, el col.legiat va anar xiulant faltes inexistents al voltant de l'àrea del Tortellà, fins que al minut 95, Reig en una d'aquestes faltes va aconseguir l' 1-2 i tot seguit l'àrbitre va xiular el final del partit.

L'equip del Tortellà, vist les decisions arbitrals que estan patint aquesta temporada, es planteja seriosament si val la pena continuar treballant, o si és millor retirar-se de la competició. Esperaran resposta de la Federació a les queixes que presentaran i després decidiran si abandonen el cap de setmana vinent o si per contra esperaran al final d'aquesta temporada.

Cal destacar, que tot i els problemes, el Tortellà es troba en la zona alta de la classificació.

hostalets - vidrerenca 2-0

? hostalets d'en bas. Casas, Ferran (Puigvert), Doménech (Dan), Baiona (Iñaqui), Gallegos, Juncà, Cros (Aulines), Raul, Millastre, Edu (Andreu), Lluis. ? sp. vidrerenca. Garola, Tarrés (Garrido), Termes, Coll, Jiménez, Prat (Díaz), Blanco, Raurich, Fajardo, Albert, Campuzano. ? Gols. 1-0, m. 46, Doménech; 2-0, m. 87, Gallegos ?Àrbitre. Rayos Belmonte, correcte.

Primera victòria d'aquesta temporada. Primera part igualada, però a la represa, els locals es mereixien la victòria després de lluitar molt més que la Vidrerenca. j. doménech

bosc de tosca- st. gregori 1-3

? ef bosc tosca. Torres, Arbussà, Anglada, Bassaganyes, Serrat (Vilarrassa), Galobardes, Gil, Palomer, Vila (Mallart), Berga (Dorca). ? st. gregori. Raul, López, Rebugent, Rubirola, Arnau, Canal (Oriol), Aragón (García), Marc, Pujolras (Aguiló), Blanco (Abellan), Sánchez (Vila). ? Gols. 0-1, m. 14, Argila; 1-1, m. 22, Palomer; 1-2, m. 34, Pujolras; 1-3, m. 86, García. ?Àrbitre. Ibáñez Martínez, bé.

El Sant Gregori va aconseguir guanyar al líder al seu camp i trencar la imbatibilitat del Bosc de Tosca. Els visitants, amb una bona defensa i molt bon joc no van deixar opció als locals. ddg

PB lloret - anglès 2-2

? pb lloret. Chinchilla, Pitu, Matías, Miguez, Dario, Cano, Clever, Magno, Raul, Candela, Maños. També van jugar Oscar, Jacson i Agustí. ? anglès. Rojo, Pinto, Ketchemi, Soliman, Pont, Romero, Julià, Nuñez, Alves, Rodriguez, Brusi. També van jugar Isaac, Díaz i Aguilera ? Gols. 0-1, m. 9, Nuñez; 1-1, m. 50, Matías; 2-1, m. 60, Matias; 2-2, m. 72, Rodriguez. ?Àrbitre. Gregorio Tena, correcte.

Primera part dolenta de la PB Lloret que va patir una expulsió en el m. 20. A la represa, els locals, amb noves expulsions, van aconseguir aguantar el resultat amb només 7 homes. ddg

besalú - porqueres 4-1

? besalú. Pérez, Nelson, Grau, Malagelada, Palmada (Isaac), Vera, Pujolar, Comas (Ivan), Frigola (Sisou), Vila, Parés (Serrats, Sanz). ? porqueres. Costa, Palmada, Franch, Canadell (Roura), Pacheco, Colomer (Businyer), Pagés, Galí, Artacho (Quintana), Almar, Mesas. ? Gols. 1-0, m. 15, Pujolar; 2-0, m. 50, Parés;3-0, m. 75 Pujolar; 3-1, m. 80, Mesas; 4-1, m. 90, Pujolar. ?Àrbitre. Puntonet Moll, bé.

Partit molt seriós del Besalú on va guanyar amb facilitat al Porqueres. ddg

silenc - santjoanenc 3-3

? ath. silenc. Aaron, Anglada, Pini, Planiol, Quim, Eric, Aranda (Ramonet), David, Aitor, Xevi Puig, Rovira. ? santjoanenc. Díaz, Masdeu, Ramírez, Salamó (Ivo), Alivés, Güell (Amores), Picart, Sancho, Agustí, Avendaño (Plana), Alfons (Chaqui). ? Gols. 0-1,m. 25, Sancho; 1-1, m. 41, Rovira; 1-2, m, 54, Ivo; 2-2, m. 80, Ramonet; 2-3, m. 81, Aaron (pp); 3-3, m. 88, Ramonet. ?Àrbitre. Barceló Roca, bé.

El Silenc, jugant bé, sempre va anar a remolc del Santjoanenc, qui va saber marcar en el contraatac i tancar-se a la seva àrea. Els visitants es van endur un punt per el gol en propia porta. ddg

bonmatí - les preses 3-0

? bonmatí. Peixicu, Joan Bosc, Esteve, X. Simón, Pinxu, Danés (Dome), Pedro, Alonso, Parramon, Jose (Yossuf, Ruben), X. Bosc (Aleix). ? les preses. Lluis, Joel, David, Kuru, Delos, Isaac, Teixi (Guillem), Eloi, Edu (Jaume), Capde, Uri (Rama). ? Gols. 1-0, m. 14, Jose; 2-0, m. 80, Parramon; 3-0, m. 89, Alonso. ?Àrbitre. Mancebo Fernández, bé.

Tot i semblar que els locals tenien el partit encarrilat amb un gol matiner, els visitants van gaudir de nombroses ocasions però els hi va fallar l'encert per la bona actuació del porter local. David Recasens

cassà b - hostoles 2-1

? cassà b. Citores, Sergi, Reyes, Subirana, Arnau, Triadú, Serra (Joan Marc), Grau (Sacot), Oriol (Genis), Marc (Eloi), Llinars. ? hostoles. Colleldevall, Sergi, Arnau, Prieto (Gabriel), Sau (Castanyer), Sauca, Capdevila (Albert), Daniel, Marc, Donat, Serras. ? Gols. 1-0, m. 44. Llinars; 1-1, m. 50 (p), Donat; 2-1, m. 90, Genís ?Àrbitre. Gallardo Pérez, regular.

Partit molt igualat i disputat per aconseguir la segona posició a la classificació. El Cassà, amb moltes baixes va aguantar tot el partit, i el que semblava un empat, va acabar amb la victòria local gràcies a un gran gol de Genís. j.c

joanetes - tordera b 0-1

? joanetes. Borrat, Casals, Cabanyes, Nane, Moretó, Tolo, Danés, Cruz (Maka), Verdaguer (Gerard), Miki, Javi (Valeri). ? tordera b. Muñoz, Elias, Manresa, Martínez, Estol I (Jofre), Estol II (Reig), Velasco, Arroyo, Capdevila, Reig (Mata), Torroella. ? Gols. 0-1, m. 11, Velasco. ?Àrbitre. Cobos Molina, bé.

Partit amb molta lluita i molt igualat tot i la diferència a la classificació. Finalment el Tordera es va endur els tres punts. ddg