palafrugell - vilassar de dalt

? palafrugell. Sepu, Poderoso, Cenizo, Pastor, Alsina, Fredi (m.73 Roig), Raúl (m.83 Touray), Ponsa, Bernà (m.73 Èric), Frigola, Juanito (m.55 Marc Vilà). vilassar de dalt. Cristian, Edgar, Rueda, Emilio, Monti, Dani Prieto, Custos, Jordi Llorente (m.10 Aitor Gonzalez), Dani Santos, Altu, Xavi De la Cruz. ? Gols. 1-0, m. 27, Ponsa de penal; 1-1, m 48, Altu; 2-1, m. 94, Roig. ?Àrbitre. Romero Gallen. Bé. TG T. Grogues: Frigola, Sepu i Raúl (Palafrugell). Emilio, Dani Santos i Rueda (Vilassar de Dalt). tv T. vermelles: Ponsa per doble amonestació pel Palafrugell i Xavi de la Cruz també per doble amonestació pel Vilassar de Dalt.?Estadi: Municipal de Palafrugell. Uns 200 espectadors.

El Palafrugell continua governant la Regional Preferent, però no sense patiment. Els homes que entrena Sepu van haver de suar i patir de valent per endur-se els tres punts, davant un Vilassar de Dalt molt lluitador i que va plantejar un enfrontament que quasi s'entravessa als del Baix Empordà.

El partit es va posar molt de cares quan abans d'arribar a la mitja hora de joc, Ponsa situava en avantatge els blanc-i-negres gràcies a un penal. A pesar d'agafar avantatge en el marcador, el Palafrugell va seguir apretant per evitar el que passaria a la segona meitat. Quan només s'havien disputat tres minuts del segon temps, Altu va aconseguir empatar el partit i posar l'emoció damunt del terreny de joc. A partir d'aquell moment el Palafrugell es va veure obligat a estirar línies i buscar la porteria de Cristian, ja que un empat el relagava a la segona posició, lloc que actualment ocupa el Ripollet.

Tot i voler, els baixempordanesos van tenir moltes dificultats per poder disposar d'ocasions clares. La que segurament ho semblava menys, es va acabar convertint en la jugada del partit, la que donava els tres punts als gironins. Roig, que havia saltat al camp ben entrada la segona meitat, va veure avançar Cristian i va xutar des de quaranta metres. La pilota va acabar entrant de vaselina. La bogeria col·lectiva es va apoderar del municipal i és que el gol va arribar al minut 94. El líder era més líder.