En l'any del 110è aniversari que celebra aquesta 2008, el Palamós viu immers en una profunda crisi de resultats i econòmica que l'està conduint sense remei al fons de Tercera. L'equip de Jordi Condom va quedar tocat i enfonsat a Vilajuïga (4-1) fent evident unes estadístiques realment preocupants: 5 derrotes i 1 empat en les 6 darreres jornades de lliga, 1 punt dels últims 18 en joc, només 2 victòries en 14 jornades, cap triomf a fora...

Per tot això, Jordi Condom admet empipat i trist que "la situació és desesperant, fem aigües per tot arreu i l'equip no rutlla". Segons el míster palamosí, "el pitjor de tot és que abans anàvem malament però almenys donàvem la cara". Jordi Condom no trobava justificació possible a la desfeta de Vilajuïga en un derbi que afrontaven com una final i que havia de servir per reaccionar. "En el temps que porto al club com a jugador, director esportiu i entrenador estic veient el pitjor Palamós".

Condom, molt crític amb l'inexistent esperit de lluita i sacrifici dels seus jugadors, va preferir mossegar-se la llengua en uns moments molt delicats per l'entitat a tots nivells. Tot i això, va reconèixer que "costarà molt d'aixecar-nos, ara estic en calent i no vull parlar gaire, prefereixo deixar passar unes hores per valorar quines mesures prendre".

Aquesta setmana la feina de psicòleg de Jordi Condom ha de resultar clau per aixecar l'autoestima d'uns jugadors molt tocats anímicament per la humiliant golejada soferta a mans del Vilajuïga, un equip altempordanès que segueix penúltim però que iguala els punts (11) d'un Palamós que frega el descens. Queden partits, però per reaccionar.