L'entrenador de l'Espanyol, Bartolomé Tintín Márquez, va assegurar ahir que no ha rebut cap ultimàtum per part dels dirigents del club i que està convençut que els jugadors "ho donaran tot" aquest diumenge davant l'Sporting de Gijón.

"A mi ningú m'ha donat un ultimàtum i estic tranquil. Cal intentar aixecar l'ànim després de tres derrotes. Hem aixecar-nos i il·lusionar-nos amb vista a diumenge", va afirmar el tècnic. L'entrenador va reconèixer que la situació de l'equip "s'ha torçat" i que tots aquests esdeveniments l'estan fent madurar: "Això em fa saber on estem tots. Al principi, pots pensar que tot és de color de rosa i no és així. És una experiència negativa perquè no pensava que estaríem així".

En aquest context, va restar dramatisme a la reunió de dilluns entre el president Daniel Sánchez Llibre, el director esportiu, Paco Herrera, i el conseller responsable de la parcel·la esportiva, Germán de la Cruz. "Si fos la primera vegada que passés, pensaria que em volen fer el llit. Però això és futbol i no puc preocupar-me d'això. Res em pot fer desviar l'atenció. Els jugadors i jo tenim la consciència tranquil·la i farem tot el possible perquè això vagi bé", va insistir.

Així mateix va voler aclarir unes imatges registrades per les càmeres de TV3 quan pujava a l'autocar en les quals se'l sent comentar: "Fem pudor de mort". Segons el tècnic, les seves paraules estan tretes de context i en aquell moment estava parlant amb algun dels seus ajudants. "Estava fent una broma. No vull que cap soci en dubti: estic més viu que mai", va considerar l'entrenador, qui considera que està tenint tarannà per fer front a l'actual situació com el seu dia se'n van sortir Miguel Ángel Lotina i Ernesto Valverde.