L'Uni Girona viu un dels moments esportius més dolços de la seva curta història. L'Argon lidera la Lliga Femenina 2 després de superar el seu rècord de victòries seguides (8), tres anys després d'arribar a la categoria. Llorenç Biargé va determinar que el projecte pretenia arribar a l'elit en tres anys i es mostra convençut que aquesta serà la temporada de l'èxit.

"Aquest rècord de victòries és molt important, i demostra que tenim un bon equip i les aspiracions posades, tal com vaig dir al començament de la temporada, en pujar a Lliga Femenina. A Primera Catalana també anem líders, i amb jugadores que estan pujant al Lliga Femenina 2 i estan jugant bastants minuts. Després, de pre-infantil a júnior tots els equips tenen possibilitats de classificar-se per les respectives fases finals. Els equips i el club gaudim d'una bona salut esportiva. A més, seguim aportant jugadores del club a les seleccions catalanes i estatals", diu el dirigent.

Biargé elogia l'entrenadora Anna Caula i la plantilla que s'ha format per aquesta temporada. Segons el president de l'Uni Girona, "crec que amb l'actitud, amb les jugadores i amb l'entrenadora que tenim, podem aconseguir-ho". El dirigent va recordar que Argon té contracte de patrocini per un any més i va mostrar-se convençut de tenir la ciutat al costat si s'obté el bitllet per a l'elit.