27 de novembre de 2008
27.11.2008
Tercera Divisió

Les queixes i menyspreu a l'àrbitre monopolitzen les sancions de la 14a jornada

27.11.2008 | 15:02

Les sancions de la 14a jornada s'han tancat amb 19 castigats, de les quals 14 són per menyspreu o protestes al col·legiat del partit.

La resta són per accions violentes dins el rectangle de joc, per acumulació d'amonestacions i per veure dues targetes grogues. Les penes han estat repartides, ja que no hi ha hagut cap equip destacat amb major nombre de sancionats. Els conjunts castigats tenen, com a molt, dos casos a les seves files. Aquesta quasi vintena de sancions compliran un matx de descans, excepte un entrenador i un jugador, que en tindran dos. Josué Fernàndez, del Blanes (Selva), per comportament violent i Josep Clotet, tècnic del RCD Espanyol B, per menysprear l'àrbitre.

Pel mateix motiu que l'entrenador del filial espanyolista hi ha, Guillem Cornellà del Cassà (Gironès), Moisès Tapia del Cornellà (Baix Llobregat), Dídac Vila de l'Espanyol B, Delmàs del barceloní Europa, David Andreu de l'Hospitalet (Barcelonès) i Jordi Dot del Manlleu (Osona).

Per queixar-se al jutge del partit hi ha, Ramon Monràs del Manlleu, Iván Cristino de la Pobla Mafumet (Tarragonès), Sergio García de la Rapitenca, Joan Pallarès del Reus, Joaquin Ayats i Aleix Vall del Ricoh Premià (Maresme) i Sergio Alburquerque del Vilanova i la Geltrú.

Per acabar tanquen les 19 sancions, Juan Tenorio del Balaguer i Joan Corominas del Banyoles per acumulació cinc targetes grogues; Iván López del Balaguer per doble amonestació i Antonio Serrano del Blanes per tenir un comportament violent.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Buscador de deportes

Enllaços recomanats: Premis cinema