"Hem de guanyar sí o sí, jugant bé o jugant malament. S'ha de guanyar com sigui si volem seguir tranquils". Més clar, impossible. Raül Agné sap que contra el cuer el Girona hi té més a perdre que a guanyar i per això no vol que ningú es refiï d'un rival que arriba amb els pitjors números de la lliga Adelante. "Les estadístiques hi són per alguna cosa, però això no vol dir que sortirem al camp i guanyarem. Serà complicat i no ens podem permetre cap ensopegada tenint present que el proper partit és a Xerez, contra el millor equip de la lliga", va afegir.

Xumetra ahir no es va exercitar. Havia passat mala nit i la primera impressió és que "pot estar covant algun virus. No té febre, però fins demà (avui) no sabrem si hi podem comptar", va explicar Raül Agné, que va donar a entendre que l'extrem de l'Estartit, com a molt, estarà en disposició de seure a la banqueta. Manga és baixa segura. Arrossega molèsties i va demanar al tècnic no forçar. Segons Agné "l'absència de Manga no ens condiciona perquè al mig del camp hi ha Matamala, Dorca o Hèctor Simón. En canvi si no tenim Xumetra sí que és un maldecap. Ja no és només un revulsiu, cada dia és millor futbolista i el podem trobar a faltar". Si es confirma l'absència del jugador gironí, el seu lloc l'ocuparà Gabri.

El Girona, dotzè a la classificació amb 17 punts, 4 per sobre dels llocs de descens, té una magnífica oportunitat, abans de l'aturada de Nadal, per seguir ampliant el coixí de seguretat. A banda del partit del proper cap de setmana a Xerez, tots els partits que falten per acabar l'any són a casa. Avui juga contra el cuer i d'aquí a quinze dies rep un Elx que també ocupa la zona baixa. Després només faltarà l'enfrontament contra el Castelló. "A casa som solvents i és aquí on hem d'assegurar la permanència", va dir Agné.

L'entrenador del Girona considera que el Sevilla Atlètic, el rival d'aquesta tarda, "és vulnerable en defensa" i per això vol que l'equip jugui amb l'habitual agressivitat de Montilivi. "S'han de sentir agobiats", va assegurar. El Girona no va fallar contra rivals de la zona alta com el Saragossa i l'Hèrcules, però avui més que mai no pot fer-ho contra el cuer.