El Girona es trobarà aquesta tarda a Montilivi amb un Sevilla Atlètic molt jove però que disposa de diversos jugadors de qualitat. La seva condició de filial els fa una mica especials, però, i com a mostra, el fet que durant aquesta temporada ja han participat molts jugadors, fet que pot tenir conseqüències en la cohesió del grup.

RENDIMENT COL·LECTIU. Amb el marcador en contra, el Sevilla Atlètic entra en un estat de desesperació. Deixen espais i cadascú va una mica a la seva. Són tous pel que fa a estratègia i els manca agressivitat. Aquest any de fet molts contraris n'han tret profit de la seva poca contundència en l'estratègia.

MANCA DE GOL. Un dels seus punts febles són les dificultats que tenen per marcar. A dalt han usat ja molts jugadors, cosa que vol dir que no tenen una referència ofensiva clara. Han passat futbolistes del Sevilla C, del juvenil... molta gent. Sens dubte, l'home més perillós és Perotti. És un jugador que tothom titlla, el nostre entrenador Raül Agné també, com el millor de la categoria. Capaç de desequilibrar amb facilitat, hi ha un paral·lelisme clar entre ell i Messi: si està fi i participa molt en el joc és capaç de driblar quatre homes i fer gol. Altres homes a seguir són Armenteros i Pukki. Són molt ràpids. Arriben bé per banda, amb bona centrada.

EL COL·LECTIU. Com que els resultats no els acompanyen ha canviat. Si abans intentaven tenir la posessió de la pilota, ara la cedeixen. Es repleguen bé per sortir al contraatac. Abans intentaven dur la iniciativa del joc. Són, però, força tous. No deixen espais perquè donen molt terreny al rival i defensen prop de la seva porteria. Quan perden la pilota s'arrepleguen ràpid. No assumeixen la iniciativa del joc. Oscar Ramírez i De la Bella, els dos laterals, tenen bon canvi d'orientació. Per Perotti i Armenteros és una arma important, perquè amb la velocitat que tenen, amb espais, et poden generar situacions d'1 contra1. Avui haurem de vigilar molt amb les contres. Surten molt ràpid quan roben.

PUKKI. És el davanter centre titular. Bona finalització. Són perillosos en l'estratègia ofensiva.