Un solitari gol de Jito transformat en el rebuig d'un penal ha servit perquè el Girona aconseguís una nova victòria a casa en el pitjor partit dels gironins d'aquesta temporada. L'equip d'Agné suma ja 20 punts i torna a allunyar-se a 6 de les places de descens.

El Girona tenia davant sí un partit trampa en què les baixes temperatures, la retransmissió per televisió i la visita del cuer han fet desertar d'entrada als aficionats de les grades amb menys de 4000 espectadors, aquesta ha estat la pitjor entrada del que va de temporada a Montilivi. Una situació que ha semblat influir en el joc de l'equip que sense pràcticament cap ocasió prèvia ha tingut un penal a favor en el minut 20. L'encarregat de tirar-lo ha estat Jito encara que el seu llançament inicial ha estat repel·lit pel porter Ruyales, no obstant això el rebuig l'ha aprofitat el mateix Jito per batre a porta buida i aconseguir l'1-0.

Des d'aquest moment, i fins al final de la primera part, podria considerar-se que els locals han mostrat els seus millors minuts de joc en els quals ha hagut una clara oportunitat per a Jose, minut 25, i una altra per a Jito, minut 38 encara que cap dels dos ha estat capaç d'aprofitar-la. Després del descans el propietari del partit ha estat el Sevilla Atlètic davant un Girona amb poca capacitat de decidir i que ha acabat passant dificultats. De fet, Hugo ha tingut en el minut 28 d'aquesta segona part una clara oportunitat que ha desbaratat Ponzo en la que el Sevilla ha pogut haver merescut l'empat. D'aquí fins al final un Sevilla bolcat ha volgut però no ha pogut aixafar la guitarra als locals. Els andalusos queden enfonsats en l'última posició de la taula.